Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Σεπ-2019 13:47

  Τιμητική διάκριση της KRS Group στην παρουσίαση του λευκώματος "Brands with History vol2"

  Τιμητική διάκριση της KRS Group στην παρουσίαση του λευκώματος "Brands with History vol2"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την Τρίτη 17/09/2019 σε μια εντυπωσιακή τελετή στον χώρο του Ecali Club πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος "Brands with History vol2”.

  Ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν με την τιμή συμμετοχής τους στην μοναδική αυτή έκδοση ήταν κι η KRS Group. H εταιρεία KRS κατάφερε να αναπτυχθεί ραγδαία από το έτος ίδρυσής της το 2011 και να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση στις σελίδες του αφιερώματος που φιλοξενεί όλες τις σημαντικές επιχειρήσεις της χώρας από την πρώτη έκδοσή του το 2017.

  Με γνώμονα το όραμα, την καινοτομία, την εξέλιξη και την προσήλωση στο στόχο τους επιλέχθηκαν κι αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες. Οι χρονιές 2018 & 2019 στάθηκαν ιδιαίτερα σημαντικές για την KRS, με αποκορύφωμα την παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής KRS Reporting στις 06/05/2019 στο Μουσείο Μπενάκη, που ήταν καθοριστική για τη συμμετοχή της εταιρείας στο λεύκωμα.

  Την τιμητική διάκριση κατά την τελετή παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Ράικος, CEO & Founder της KRS Group, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα κι ευχαρίστησε την ομάδα του και την οργανωτική επιτροπή για τη διάκριση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Kυκλοφορεί μαζί με το
  FORBES ΟΚΤ 2020