Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Ιουλ-2019 16:16

  Απόλαυσε την ασφάλεια

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των προϊόντων της, στο πλαίσιο του Σκοπού "Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο", παρουσιάζονται φέτος μέσα από μια νέα, βιωματική καμπάνια.

  Βασικός στόχος της καμπάνιας, η ενίσχυση της ασφάλειας, μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την πρόληψη των ατυχημάτων.

  Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννης Δρυμωνάκος, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με κεντρικό μήνυμα το "Απόλαυσε την ασφάλεια" (#EnjoySafety). Η δημιουργική απόδοση του μηνύματος μέσα από την καθημερινότητα του πρωταγωνιστή παρουσιάζει μια διαφορετική όψη για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

  Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μας μυεί στον δικό του υδάτινο κόσμο, από την πρώτη βουτιά μέχρι την υπέροχη ενέργεια των θαλάσσιων σπορ. Μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το νερό, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και επιστρέφει στη στεριά για να απολαύσει πλέον με τους δικούς του ανθρώπους, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την υπευθυνότητα.

  Η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να ακολουθεί και όχι να προηγείται ή να συνδυάζεται με δραστηριότητες μέσα στο νερό και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να θυμόμαστε με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών.  


  Δείτε περισσότερα για την ενέργεια:
  https://www.olympicbrewery.gr/el/node/280
  https://www.facebook.com/olympicbrewery/
   
  Περισσότερα για το έργο της Safe Water Sports στην Επίσημη Σελίδα της εδώ
  #EnjoySafety #Olympic Brewery #SafeWaterSports

  backstage6SM

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί εκτάκτως
  Παρασκευή 5-Ιουν-2020