Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 13-Ιουν-2019 14:33

  KPMG: Έως τις 5 Ιουλίου οι αιτήσεις για το Audit Graduate Recruiting Program 2019

  KPMG: Έως τις 5 Ιουλίου οι αιτήσεις για το Audit Graduate Recruiting Program 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είσαι απόφοιτος σχολών Οικονομικής κατεύθυνσης και επιθυμείς να ασχοληθείς με τον Ελεγκτικό κλάδο; Η KPMG, λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των εργασιών της, επιδιώκει να προσλάβει νέους επαγγελματίες για να τους εντάξει στην ομάδα Ελέγχου της.

  Κάνε λοιπόν την αίτηση σου έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.justjobs.gr/employers-a-z/kpmg-greece/jobs/?ne=&jid=8046#.XQI08Ygzbct

  Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με προσοχή και βάσει προσόντων και οι κορυφαίοι υποψήφιοι θα προσκληθούν για να συμμετάσχουν στο Ημερήσιο Workshop & Testing Event που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Θα ακολουθήσουν ατομικές συνεντεύξεις με τους επικρατέστερους το Σεπτέμβριο και οι επιτυχόντες θα ενταχθούν στην ομάδα της KPMG τον Οκτώβριο!

  Κατά τη διάρκεια του event οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το επάγγελμα του Ελεγκτή, να γνωρίσουν τα στελέχη της KPMG και να αξιολογηθούν για τις δεξιότητές τους, μέσα από  ένα ημερήσιο πρόγραμμα το οποίο θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν επαγγελματικά.

  Για περαιτέρω απορίες και διευκρινήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ως ακολούθως:

  Τ: +30 210 60 62 107, Θανάσης Κανάργιας και Τ: +30 210 60 62 371, Φώτης Κανελλόπουλος

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ