Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Απρ-2019 18:29

  Hemp Oil® Natural Products: Προϊόντα κάνναβης υψηλών προδιαγραφών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Προϊόντα κάνναβης υψηλών προδιαγραφών που προέρχονται από βιολογικά καλλιεργηµένη κάνναβη.

  Η πρώτη ελληνική εταιρεία...

  H Ηempoil® Natural Products είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε στην πώληση προϊόντων βιολογικής κάνναβης µε βάση την κανναβιδιόλη - CBD, τη µη ψυχοτρόπο ουσία του φυτού της κάνναβης.

  0    εταιρεία ξεκίνησε την εισαγωγή προϊόντων του φυτού στην ελληνική αγορά το 2016 και σήµερα διαθέτει σειρά από καταστήµατα λιανικής πώλησης ανά τη χώρα. Ταυτόχρονα προµηθεύει φαρµακεία και καταστήµατα βιολογικών προϊόντων µε έλαια Κανναβιδιόλης-CBD, ανθούς κάνναβης, καλλυντικά αλλά και µε κάθε είδος νόµιµου προϊόντος κάνναβης.

  0    HempOil® συνεργάζεται µε ιατρικούς συλλόγους, επιστηµονικές εταιρείες και πανεπιστήµια προωθώντας τη γνώση σχετικά µε τις ιαµατικές ιδιότητες της κάνναβης, ενώ ταυτόχρονα απευθύνεται στο ευρύ κοινό µε καινοτοµίες και νεοτερισµούς όπως η πρόσφατη του "αυτόµατου πωλητή κάνναβης” ο οποίος συγκέντρωσε τα βλέµµατα ελληνικών και διεθνών Μέσων ενηµέρωσης φέρνοντας τη χώρα µας στην πρωτοπορία της διεθνούς αγοράς.

  Η εταιρεία αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο καθώς καλύπτει µε τις δραστηριότητές της όλο τον τοµέα "της οικονοµίας του φυτού”:

  Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Ιταλό-Ολλανδική εταιρεία Enecta, µια από τις πλέον αναγνωρισµένες διεθνώς για την ποιότητα των προϊόντων της εταιρεία παραγωγής κανναβινοειδών σκευασµάτων.

  Ταυτόχρονα, η HempOil® προχωρά και η ίδια στην καλλιέργεια κλωστικής-βιοµηχανικής κάνναβης στην Ελλάδα συµβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και του πρωτογενούς τοµέα της οικονοµίας.

  Βραβεία και Διακρίσεις

  Η Hemp Oil Natural Products έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τις καινοτοµίες της που αφορούν στον τοµέα της επιχειρηµατικότητας.

  Διακρίθηκε από τα πρώτα της βήµατα από τον οργανισµό The People’s Trust, ενώ πρόσφατα, τον Σεπτέµβριο του '18 απέσπασε το Βραβείο Καινοτοµίας και Επιχειρηµατικότητας από το Stelios Foundation και τον Φεβρουάριο του 2019 της απονεµήθηκε το βραβείο "Most Innovative Concept 2019” από το Franchise Bussiness.

  pin

  Αντιπροσωπείες και δηµιουργία νέων προϊόντων µε την επωνυµία HempOil®

  Η Hemp Oil® αντιπρoσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίους διεθνείς οίκους και εταιρείες (Enecta, CBD420, Cannacura, Trompetol, Cannabios, Terre Di Cannabis, Cali Terpenes & eliquids).

  Επίσης κυκλοφορεί ήδη στην αγορά 15 διαφορετικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών µε την επωνυµία "Hempoil® Natural Products”.

  Η εγκυρότερη αλυσίδα Franchise

  Είµαστε leader στην αγορά καθώς είµαστε αυτοί που τόλµησαν "να ανοίξουν” στην Ελλάδα τον τοµέα της πώλησης προϊόντων κάνναβης.

  Συνεργαζόµαστε µε καινοτόµους επιχειρηµατίες ικανούς να διαχειριστούν µε υπευθυνότητα και αξιοπιστία προϊόντα που έχουν και φαρµακευτική χρήση.

  Στηρίζουµε τους συνεργάτες µας µέσω διαρκών µετεκπαιδεύσεων, αλλά και µέσω της αξιοπιστίας των brand, των εµπορικών ετικετών, που αντιπροσωπεύουµε και απέναντι στις οποίες είµαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί.

  Ταυτόχρονα είµαστε αντιπρόσωποι για την Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίων διεθνών εταιρειών και παρέχουµε τη δυνατότητα στους συνεργάτες µας να αποκτούν εµπορεύµατα σε τιµές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

  Κυκλοφορούµε ήδη στην αγορά 15 διαφορετικά προϊόντα µε την επωνυµία "Hempoil® Natural Products”.

  Θα µπορούσαµε να επαναπαυθούµε στην αξιοπιστία της Enecta την οποία αντιπροσωπεύουµε, µιας και η Ιταλό-Ολλανδική εταιρεία έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των προϊόντων της. Πρόσφατα µάλιστα το έλαιο Κανναβιδιόλης 3% της Enecta ανακηρύχθηκε από το Ισπανικό Παρατηρητήριο Ιατρικής Κάνναβης (OOCM) ως ένα από τα "πλέον τίµια” έλαια όσο αφορά στην αξιοπιστία των στοιχείων που αναφέρει στην ετικέτα του.

  Παραµένουµε όµως πάντοτε ιδιαίτερα προσεκτικοί µε όλες τα εµπορικά σήµατα που αντιπροσωπεύουµε. Φροντίζουµε όλα τα προϊόντα µας να συνοδεύονται από αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους της ποιότητάς τους.

  Μιας και η κάνναβη δεν είναι "ένα απλό προϊόν”, αλλά ένα φυτό µε χιλιάδες χρήσεις και ιδιαίτερη ιστορία, φροντίζουµε να στηρίζουµε τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ανήκουν στην αλυσίδα µας και στους τοµείς του marketing και της επικοινωνίας.

  Με αυτό τον τρόπο δηµιουργούµε προστιθέµενη αξία σε όλα τα καταστήµατα HempOil®, µια αξία που αφορά εντέλει και στο ίδιο το φυτό που συνοδεύει επί αιώνες την πορεία του ανθρώπου µε τρόπο τόσο ευεργετικό.

  Όταν κάποιος βλέπει το logo της HempOil® αισθάνεται ασφαλής για την ποιότητα των προϊόντων που θα βρει περνώντας την είσοδο του καταστήµατος.

  Ενίσχυση της επιστηµονικής έρευνας και της εξειδικευµένης γνώσης

  Δηµιουργούµε αλλά και στηρίζουµε οικονοµικά σειρά επιστηµονικών σεµιναρίων που αφορούν τόσο τους ιατρούς όσο και τους ασθενείς.

  Πραγµατοποιήσαµε ήδη σε συνεργασία µε την Enecta την πρώτη διεθνή διεπιστηµονική συνάντηση που έγινε στην Ελλάδα για το θέµα, την Cannabeta, όπου Έλληνες και Ιταλοί επιστήµονες αντάλλαξαν γνώσεις και εµπειρίες σχετικά µε την φαρµακευτική αξιοποίηση του φυτού.

  Συµµετείχαµε ενεργά στην ηµερίδα "Ο ρόλος του Αναισθησιολόγου στη θεραπεία µε Κανναβινοειδή” που διοργάνωσαν η Ελληνική

  Αναισθησιολογική Εταιρεία και η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας.

  Στηρίξαµε την έκδοση του βιβλίου "Οδηγός Χρήσης Φαρµακευτικής Κάνναβης”, ενός εγχειριδίου επιστηµονικά τεκµηριωµένου και ιδιαίτερα χρήσιµου σε όσους χρησιµοποιούν το φυτό για ιαµατικούς σκοπούς.

  Ξεκινήσαµε από τη Λάρισα µε την ηµερίδα Canna Pain τη σειρά των σεµιναρίων µετεκπαίδευσης ιατρών στη χρήση της κάνναβης ως φαρµάκου στη θεραπεία του πόνου. Και συνεχίζουµε µε ανάλογες ηµερίδες σε όλη την επικράτεια.

  Ως οµάδα της Hemp Oil µετεκπαιδευόµαστε και εµείς διαρκώς για τα νέα δεδοµένα της επιστήµης σχετικά µε τη χρήση του φυτού.

  Για εµάς προέχει η σοβαρή ενηµέρωση των ασθενών ή ακόµη και των απλών καταναλωτών που θέλουν να χρησιµοποιήσουν το φυτό για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και την καθηµερινότητά τους. Όµως και στον τοµέα της οικονοµίας ενισχύουµε την έρευνα των Πανεπιστηµιακών Ιδρυµάτων. Πρόσφατα συνεργαστήκαµε µέσω της Enecta µε το πρόγραµµα MBΑ International του Πανεπιστηµίου Αθηνών, συνεργασία που είχε ως αποτέλεσµα της εκπόνηση της εργασίας ‘Strategic Road Map for Cannabis Cultivation in Greece’.

  www.hempoilshop.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων