Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Απρ-2019 19:59

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή διαγωνισμό AVPA "Gourmet Waters"

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή διαγωνισμό AVPA "Gourmet Waters"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατέκτησε το Xρυσό Bραβείο στην κατηγορία "balanced still waters”, στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό "Gourmet Waters", ο οποίος διοργανώθηκε από το Agency for the Valorization of Agricultural Products (AVPA), στο Παρίσι. 

  Χρυσό βραβείο με αέρα…Γαλλίας!

  Η βραβευμένη γεύση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ το έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εξαιρετικά νερά από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία "balanced still waters” μεταξύ φημισμένων φυσικών μεταλλικών νερών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.

  Στην επίσημη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε παρουσία του διπλωματικού σώματος και των μελών της Κριτικής Επιτροπής τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, στη γαλλική σχολή μαγειρικής FERRANDI-Paris -έναν από τους ναούς της ευρωπαϊκής γαστρονομίας- συμμετείχαν παραγωγοί μεταλλικών νερών από όλον τον κόσμο ενώ το ακροατήριο αποτελείτο από διπλωμάτες, γνωστούς σεφ, επαγγελματίες της γεύσης και διανομείς.

  17 Διεθνή Βραβεία πλέον για το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αποδεικνύοντας, για ακόμα μία φορά, τα ποιοτικά φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα. 

  Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ 

  Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων