Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Απρ-2019 13:37

  Ο Qυποψήφιος είναι ο πιο ασφαλής

  Ο Qυποψήφιος είναι ο πιο ασφαλής
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο πιο προνομιούχος υποψήφιος για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης είναι ο Qυποψήφιος, γιατί είναι ασφαλισμένος και ασφαλής.

  Η Qatar Insurance Europe Ltd δια μέσου της ειδικής αντιπροσώπου της στην Ελλάδα Q BROKERS με τη δυναμική που απορρέει από τον ευρύ κύκλο εργασιών και την εμπειρία από την πολυετή επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο ασφάλισης, που ανταποκρίνεται στα ζητούμενα και τα νέα δεδομένα του νόμου 4599/2019 για τους υποψήφιους οδηγούς.

  Το νέο ασφαλιστικό προϊόν Qυποψήφιος, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων δίνουν εξετάσεις προς απόκτηση διπλώματος οδήγησης ΙΧ καθώς και των εκπαιδευτικών οχημάτων.

  Με αυτή την παροχή επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της ως ηγέτιδας δύναμης στην ασφάλιση, καθώς επιτυγχάνει αυτό που λίγες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να παράσχουν στους πελάτες τους: Συμβόλαια αστικής ευθύνης για υποψήφιους οδηγούς και εκπαιδευτικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν καταστεί υποχρεωτικά βάσει του νέου νόμου για τις εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση διπλώματος.

  Η Qatar Insurance Europe Ltd θέτει άμεσα στη διάθεση των πελατών της αυτό το πακέτο ασφάλισης, το οποίο δίνει τη λύση για τη διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων των οδηγών και εξασφαλίζει σιγουριά και ανταγωνιστικές καλύψεις σε όσους το επιλέξουν.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων