Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 07-Απρ-2019 09:53

  H Convert Group και φέτος στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας

  H Convert Group και φέτος στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ως μία από τις 25 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε η Convert Group, εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού και καινοτόμου έρευνας αγοράς στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Την πολύ σημαντική αυτή διάκριση απ​έ​σπασε η εταιρεία για 2η συνεχόμενη χρονιά, βελτιώνοντας μάλιστα την θέση της στη γενική κατάταξη.

  Η έρευνα ​διεξήχθη από το διεθνές Ινστιστούτο Great Place To Work® ​το οποίο έχει παρουσία σε 45 χώρες  και αξιολογεί τα εργασιακά περιβάλλοντα εκατομμυρίων εργαζομένων. Η έρευνα βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απ’ ευθείας από το Great Place to Work® στο προσωπικό των εταιρειών αλλά και σε Culture Audit που διενεργείται από ειδικευμένους επιστήμονες του τομέα ανθρώπινου δυναμικού. Στα κριτήρια αξιολόγησης συγκαταλέγονται η αξιοπιστία της διοίκησης, το αίσθημα περηφάνειας των εργαζομένων, η ​​συντροφικότητα,​ ​η ενδοεταιρική δικαιοσύνη και ο σεβασμός μεταξύ ​των ​μελών της ομάδας. 

  Η Convert Group διακρίθηκε σε όλα τα παραπάνω κριτήρια, ​χάρη σε ενέργειες όπως 20% ​επιπλέον της νόμιμης άδεια​ς​, ​απαγόρευση αποστολής email μετά τις 8μμ και τα Σαββατοκύριακα, ​παροχή​​ ​64 ώρ​ων​ εκπαίδευσης ​ανά​ έτος σε κάθε εργαζόμενο,​ ​ιδιωτική ασφάλεια, μασάζ στο γραφείο, ​δυνατότητα εργασία​ς​ από το σπίτι και ​διοργάνωση εκδρομών​, επισκέψε​ων​ σε μουσεία και ​άλλες εκδηλώσεις. Όλες αυτές οι πρακτικές έχουν στόχο την ανάπτυξη ενός οικογενειακού κλίματος στην εταιρεία αλλά και την τόνωση του αισθήματος της ικανοποίησης στον εργασιακό χρόνο.

  "Φέτος κλείνουμε 5 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας και κάθε μέρα όλοι νιώθουμε περήφανοι για τους συναδέλφους που έχουμε δίπλα μας και την κουλτούρα που μαζί δημιουργούμε", δήλωσε για την σημαντική αυτή διάκριση ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων