Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Μαρ-2019 08:30

  Η Βιομηχανία απαιτεί πλέον καινοτομία και αξιοπιστία – Αξιοπιστία σημαίνει AGT

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αναμφισβήτητα ο βιομηχανικός κλάδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της οικονομίας. Κάθε βιομηχανική μονάδα έχει ως στόχο την ανάπτυξη, την αναβάθμιση των προϊόντων της, την επέκταση των δραστηριοτήτων της, αλλά και τη δημιουργία νέων καινοτόμων προτάσεων. 

  Έχει ως στόχο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στο πλαίσιο του continuous improvement και των προκλήσεων του Industry 4.0

  Σημείο στρατηγικής σημασίας αποτελεί η υλοποίηση του στόχου. Εκεί τα κριτήρια δεν αφήνουν περιθώριο λάθους. Είναι αυστηρά. Επιβάλλουν κορυφαία τεχνογνωσία, άψογη επαγγελματική προσέγγιση, πολυετή εμπειρία, αδιάκοπη προσήλωση και ουσιαστική ευθύνη. 

  Επιβάλλουν την AGT Engineering & Operations Services
    
  Την ελληνική εταιρία που εστιάζει στη βαθιά κατανόηση των αναγκών του πελάτη, στην εμπεριστατωμένη ανάπτυξη ιδεών και προτάσεων, στον εποικοδομητικό διάλογο και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. 

  Για περισσότερα από 20 χρόνια και με υψηλή industrial engineering ταυτότητα, η AGT ανταποκρίνεται δυναμικά σε προκλήσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο ολοκληρώνοντας έργα σε :

  •     production line assembly & installation
  •     substations installations & expansions
  •     power distribution 
  •     Smart tech implementations
  •     Interconnections
  •     High access projects
  •     Chute restorations

  H AGT έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του βιομηχανικού κλάδου. Έχει φέρει εις πέρας  έργα υψηλών απαιτήσεων, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, σε πολύ απαιτητικά χρονοδιαγράμματα , παραδίδοντας με επιτυχία πολυσύνθετες βιομηχανικές εγκαταστάσεις με νέες γραμμής παραγωγής και εγκατάσταση όλου του υποστηρικτικού Η/Μ εξοπλισμού.
  Έργα που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία, προσοχή στη λεπτομέρεια, σύγχρονες μεθόδους project management, απόλυτη ακρίβεια και καλοστημένο πλάνο εργασιών.

  Αυτή η αναγνώριση και η ευρεία αποδοχή από τον βιομηχανικό κλάδο είναι το αποτέλεσμα συστηματικής και διαρκούς παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

  Το ίδιο υψηλό επίπεδο διατηρεί η AGT και στον τομέα  της ασφάλειας. Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την εταιρία αποτελεί η συνολική λειτουργία της σε ένα πλήρως διαπιστευμένο περιβάλλον ποιότητας, εφαρμόζοντας όλα τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας στην εργασία. 

  Η AGT ξεχωρίζει στο χώρο της ως μία εταιρία πρότυπο, μία εταιρία κορυφαίων προδιαγραφών, μία εταιρία που οδηγεί τις εξελίξεις στο industrial engineering.

   

  ΑΘΗΝΑ
  Ρήγα Φεραίου 2 & Πλάτωνος, 144 52 Μεταμόρφωση 
  +30 210 6008844 – +30 210 6008866
  Email: info@agtgroup.gr

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Λεωφόρος Στρατού 1 Ευκαρπία, 56429
  Γραφείο 4, 1ος όροφος
  +30 2310 383118
  Email: info@agtgroup.gr

  ΠΑΤΡΑ
  Πατρών Πύργου 20, 265 00 Παραλία
  +30 2610 526549
  Email: info@agtgroup.gr

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
  Μενελάου Παρλαμά 106, 71410 Εσταυρωμένος
  +30 210 6008866
  Email: info@agtgroup.gr

  ΚΥΠΡΟΣ
  Λεωφόρος Ομόνοια; 52α Τρόοδος Court, 3052 – Λεμεσός
  Γραφείο 2, 1ος όροφος
  +35 725222461
  Email: info@agtgroup.gr
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων