Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Φεβ-2019 17:05

  Η Nature’s Food επενδύει στην επέκταση των υποδομών της

  Η Nature’s Food επενδύει στην επέκταση των υποδομών της
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε συνολική επένδυση ύψους €350.000 που αφορά στην επέκταση των εγκαταστάσεων του εργοστασίου της στην Παιανία Αττικής προχωρά η Nature’s Food. 

  Σκοπός της επένδυσης είναι η αύξηση της παραγωγικής ικανότητας του εργοστασίου κατά 50%, με στόχο η ετήσια παραγωγή να ανέλθει σε 600 τόνους. Η επέκταση αυτή, σχεδιάστηκε στα μέσα του 2018 και ξεκίνησε να πραγματοποιείται από τις αρχές του 2019. Η επένδυση περιλαμβάνει ανακατασκευές των εγκαταστάσεων, πάνω από 150 τοποθετήσεις καταψυκτών-σημείων πώλησης, προσθήκες αποθηκευτικών χώρων, αγορές μηχανημάτων για την αυξημένη παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων της, καθώς επίσης και την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Σημαντική ήταν η συμβολή των εργαζομένων στο εργοστάσιο, όπως επίσης και των εξωτερικών εξειδικευμένων συνεργείων που χρησιμοποιήθηκαν.

  Η Nature’s Food είναι αποδεδειγμένα το πρώτο και μεγαλύτερο εργοστάσιο Ωμής Διατροφής B.A.R.F. στην ελληνική αγορά που δημιουργεί συνεχώς ποιοτικά προϊόντα και συνεχίζει να επενδύει, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην ελληνική οικονομία, αλλά και τη θέλησή της να παράγει αξία για την Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων