Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Φεβ-2019 15:04

  Η Gizelis Robotics χορηγός στην εκδήλωση του ΣΒΑΠ

  Η Gizelis Robotics χορηγός στην εκδήλωση του ΣΒΑΠ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η GIZELIS ROBOTICS συμμετείχε ως χορηγός στο πλαίσιο του διεπιστημονικού συμποσίου ‘Ρομποτική και Ψηφιοποίηση στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης’, που έλαβε χώρα τη ∆ευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ.

  Η εκδήλωση, που διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία, διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ) σε συνεργασία µε το Εµπορικό και Βιομηχανικό Επιµελητήριο Πειραιώς, το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας της Ιταλίας και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο πλαίσιο της 2019 EU INDUSTRY WEEK.

  Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Gizelis Robotics, κ. Αντώνης Νικολάου παρουσίασε επιλεγμένες ρομποτικές εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία σε εργοστάσια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εφαρμογές που κάθε μία από αυτές έχει μελετηθεί επισταμένα προσφέροντας αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του κόστους παραγωγής.  Οι ρομποτικοί αυτοματισμοί που έχουν χρησιμοποιηθεί χαρακτηρίζονται από υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια κινήσεων που είναι οι πλέον καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας. Το βίντεο της παρουσίασης διάρκειας 6 λεπτών μπορείτε να δείτε εδώ.

  Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπουργοί, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και προσκεκλημένοι επιχειρηματίες από διάφορους βιομηχανικούς κλάδους. Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΒΑΠ για την πρόσκληση καθώς επίσης και τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον τους στις λύσεις μας.
   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων