Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 08-Οκτ-2018 17:00

  Marine Tours – ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανανεώνουν τη χορηγική συνεργασία τους έως το 2022

  Marine Tours – ΚΑΕ Ολυμπιακός: Ανανεώνουν τη χορηγική συνεργασία τους έως το 2022
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Marine Tours, υπερήφανος χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και επίσημος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ομάδας από το 2015, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση του χορηγικού της πακέτου για τα επόμενα τέσσερα έτη.

  "Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία πλάι στον Ολυμπιακό, ταξιδεύοντας τους στόχους και τους αγώνες του για διάκριση εντός και εκτός συνόρων.  

  Σε μία τέτοια ομάδα, που αν μη τι άλλο  έχει βαθιά ριζωμένες στο DNA της τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι" και την απαράμιλλη αγάπη για τον Πειραιά, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστός υποστηρικτής από τη  Marine Tours. Η συνέχεια της κοινής μας πορείας γεμίζει τόσο εμένα, όσο και όλους τους ανθρώπους της εταιρείας μας με χαρά και υπερηφάνεια", επεσήμανε κατά την ανακοίνωση της χορηγίας ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Marine Tours,  κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.

  O Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Marine Tours και την επέκταση της χορηγικής αλλά και εμπορικής συμφωνίας μας για τα ερχόμενα 4 έτη, ως το 2022. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, φιλοσοφία και όραμα με τη Marine Tours και έχουμε υψηλούς στόχους σε όλους τους τομείς δράσεις μας, ενώ ανανεώνουμε άλλη μια σημαντική συνεργασία για την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομάδα των υποστηρικτών μας, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής εντός και εκτός παρκέ!"    

  Σχετικά με τη Marine Tours 

  H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με  εξειδίκευση στην κάλυψη των επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.

  Η εταιρία, τα προηγούμενα έτη, έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, ενώ έχει ήδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για τη συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη. 

  Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικού οργανισμού με την παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμού διεθνούς κύρους. 

  Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel)- όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων "Εταιρικών Πελατών" της Ελληνικής αγοράς- καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και Συνεδρίων.
  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, www.marinetours.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ