Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Σεπ-2018 18:17

  Το #GrowYourBusiness Digital Training γίνεται σειρά

  Το #GrowYourBusiness Digital Training γίνεται σειρά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness-Digital Training για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή, η COSMOTE δημιούργησε μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, ώστε ακόμη περισσότεροι επαγγελματίες να γνωρίσουν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών.  

  Μέσα από τα 12 επεισόδια του #GrowYourBusiness Digital Training - The Series, οι επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες έμπειρων εισηγητών σε θέματα digital εργαλείων, social media και e-commerce και να μάθουν πώς να αξιοποιούν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών. Τα τρία πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα στο growyourbusiness.gr, ενώ σταδιακά θα διατεθούν και τα υπόλοιπα.  

  Τον τελευταίο χρόνο, το #GrowYouBusiness - Digital Training, που υλοποιήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την OTE Academy, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Το #GrowYourBusiness βρέθηκε στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Λάρισα, το Ηράκλειο, την Λαμία, την Ξάνθη, την Ρόδο και την Καλαμάτα.

  Η COSMOTE παραμένει δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, προγραμματίζοντας νέες δράσεις και υπηρεσίες στο επόμενο διάστημα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας μέσα από την τεχνολογία. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ