Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 19-Σεπ-2018 15:26

  Gizelis Robotics: Ημερίδα Ρομποτικής με νέους επιστήμονες

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πραγματοποιήθηκε στις 18/9/2018 η Ημερίδα Ρομποτικής της Gizelis Robotics στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Σύλλογο Αποφοίτων Μηχανικών Αυτοματισμό.

  Το παρών έδωσαν νέοι επιστήμονες που σπουδάζουν ή εργάζονται πάνω στις νέες τεχνολογίες, οι οποίοι εξέφρασαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που αποδεικνύουν ότι οι ρομποτικές εφαρμογές είναι ένα συναρπαστικό πεδίο δράσης. 

  Όσοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα είχαν τηνGizelis 2 ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μερικούς από τους χώρους που κατασκευάζονται οι ρομποτικές λύσεις τις οποίες και είδαν σε (δοκιμαστική) λειτουργία.

  Έγινε ξεκάθαρη η διαδικασία που ακολουθείται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παράδοση μιας ρομποτικής εφαρμογής και εντυπωσίασε το μέγεθος των εφαρμογών που μπορεί να προσφέρει μια Ελληνική εταιρία, διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία. Η ευκαιρία να εργαστεί κάποιος δίπλα σε εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα είναι ιδιαίτερα ελκυστική και ένας από τους λόγους που κάποιοι από τους παραβρισκόμενους εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους σχετικά. 

  Η Gizelis Robotics συνηθίζει να συνεργάζεται με τους νέους αναπτύσσοντας ιδέες και διευρύνοντας τους ορίζοντες και τις δυνατότητες της. Έμφαση δόθηκε στην ανταπόκριση της Ελληνικής αγοράς στα ρομποτικά συστήματα, διότι έχει γίνει πλέον αντιληπτό από την αγορά ότι οι λύσεις που προσφέρουν τεχνολογικά εξελιγμένα συστήματα όπως τα ρομπότ, προσφέρουν πολλαπλό παραγωγικό πλεονέκτημα σε όποια μονάδα επενδύει στον τομέα.

  Η εταιρεία ευχαριστεί όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, τον Σύλλογο Αυτοματιστών για την πρωτοβουλία και επειδή γνωρίζει ότι υπήρχε μεγαλύτερη ζήτηση προσέλευσης, δεσμεύεται να επαναλάβει το γεγονός το συντομότερο δυνατόν.

  gizelis 3


   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων