Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιουν-2018 13:37

  Gizelis Robotics: Ξεκινά η 1η έκθεση ρομποτικής

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις νέες τάσεις στους ρομποτικούς αυτοματισμούς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι επισκεφτούν την τριήμερη έκθεση που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της η εταιρεία Gizelis Robotics AEBE. 

  Gizelis robotics 2

  Η εταιρεία αποτελεί το νεότερο μέλος του ομίλου Γκιζέλης ΑΕ, που είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας ελασμάτων στον κόσμο με εξαγωγές άνω του 80% της παραγωγής του. Η Gizelis Robotics, ιδρύθηκε για να προσφέρει στην παγκόσμια βιομηχανία υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί που την απαρτίζουν έχουν πολυετή εμπειρία πάνω στον τομέα της ρομποτικής, με πολυάριθμες εφαρμογές στο χώρο της βιομηχανίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Σχηματάρι Βοιωτίας (θέση Κορματζίνι), η εταιρεία αναπτύσσει νέες εφαρμογές και να κάνει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που χρειάζονται για να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

  Gizelis robotics 3

  Η 1η έκθεση ρομποτικής της Gizelis Robotics, ανοίγει τις πύλες της στις 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 2 Ιουλίου (9:00-17:00 κάθε μέρα). Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά την επίδειξη όλων των εκθεμάτων και να γνωρίσουν τις νέες τάσεις στο χώρο. Σε αυτές συγκαταλέγονται η κατεργασία με ρομπότ (Robo 3D machining), η λείανση με ρομπότ (Robo 3D polishing), η συγκόλιση (Roboweld), η σημειακή συγκόλληση (Robospot), η παλετοποίηση με ρομπότ, η συναρμολόγηση με ρομπότ, αυτόματη στραντζόπρεσσα με ρομπότ και ρομπότ εξυπηρέτησης μηχανών φόρτωση-εκφόρτωση μηχανής CNC. 

  Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 22620-58675. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων