Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Ιαν-2018 13:31

  H ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύεται την Intersys για λύση MPS

  H ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύεται την Intersys για λύση MPS
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα, επέλεξε την Intersys S.A, επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, για την ανανέωση του εκτυπωτικού της εξοπλισμού και την υλοποίηση έργου MPS, στα κεντρικά γραφεία της.

  Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση  του υπάρχοντος εξοπλισμού, με νέα εκτυπωτικά μηχανήματα Canon, τελευταίας τεχνολογίας, και εγκατάσταση του βλαβοληπτικού λογισμικού e-Maintenance. Η συγκεκριμένη λύση βασίστηκε σε μία  ολοκληρωμένη και ειδικά σχεδιασμένη για την ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. εφαρμογή υλοποίησης. 
   
  Τέλος, στα πλαίσια των Managed Print Services λύσεων της Canon, η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. έχει στην κατοχή της το βραβευμένο λογισμικό αιχμής uniFLOW, για την παραγωγή αναλυτικών αναφορών σε πολλαπλά επίπεδα. 

  Οι υπηρεσίες MPS της Intersys S.A. με εξοπλισμό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους και να σταματήσουν την κλιμάκωση του κόστους που σχετίζεται με αυτές. 

  Στην Intersys S.A. οι εκτυπώσεις αποτελούν βασικό τμήμα των δραστηριοτήτων μας. Κατανοούμε τις εκτυπωτικές ανάγκες των επιχειρήσεων και με βάση την πάνω από  τριάντα έτη εμπειρία μας, μπορούμε να συνδυάσουμε την εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, τη βέλτιστη τεχνολογία και τις κατάλληλες διαδικασίες με ευέλικτο τρόπο, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και του κέρδους των πελατών μας.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων