Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Νοε-2017 16:54

  To Pay By Bank χορηγός στην eCommerce Expo 2017

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  To Pay By Bank χορηγός στην eCommerce Expo 2017

  Το PayByBank, η υπηρεσία που βάζει όλα τα e-shops - και όχι μόνο - στα μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πιο σημαντικά γεγονότα της αγοράς. Έτσι θα είναι και φέτος χορηγός της eCommerce Expo που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.

  Με το Pay By Bank μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο online μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, από το πιο μικρό e-shop ως την πιο μεγάλη εταιρεία ακόμη και αν διατηρούν λογαριασμό σε μία μόνο τράπεζα!Επιπλέον η διασύνδεση γίνεται εύκολα και γρήγορα με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις να καρπώνονται άμεσα τα οφέλη της στιγμιαίας τραπεζικής κατάθεσης/εξόφλησης αλλά και του αυτοματισμού.

  Με έναν απλό κωδικό στις αποδείξεις και τα τιμολόγιά της, κάθε επιχείρηση μπορεί να διαθέσει τα παρακάτω 4 κανάλια πληρωμής στους πελάτες της, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να κάνουν καμία εγγραφή:

  1) E-banking
  2) Phonebanking
  3) Τραπεζικά καταστήματα
  4) Συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής λογαριασμών, για πληρωμές με μετρητά ακόμη και απογεύματα και σαββατοκύριακα. 

  Επιπλέον οι πελάτες "χτίζουν" το αφορολόγητό τους ενώ συμμετέχουν και στις λοταρίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς οι πληρωμές μέσω PayByBank εμπίπτουν σε κάθε περίπτωση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. 

  To Pay By Bank είναι μία υπηρεσία της WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών A.E. Περισσότερες πληροφορίες: www.paybybank.gr, 2109005000 & 8001002020.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων