Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Νοε-2017 13:31

  Babylino Sensitive και Lidl Hellas στηρίζουν την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Babylino Sensitive και Lidl Hellas στηρίζουν την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

  Τα Babylino Sensitive και η Lidl Hellas, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών, στηρίζουν την Ένωση "Μαζί για το Παιδί", συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών σε βρεφικές πάνες για όλα τα μέλη της Ένωσης και για όλη τη χρονιά 2018.

  Με κοινό παρανομαστή το παιδί, για κάθε αγορά συσκευασίας Babylino Megapack την εβδομάδα 16 – 21/10 στα καταστήματα Lidl, η ΜΕΓΑ προσέφερε 10 τεμάχια πάνες στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί". Το αποτέλεσμα είναι να προσφερθεί ένας εξαιρετικά υψηλός αριθμός πανών Babylino, οι οποίες θα καλύψουν εξ’ ολοκλήρου για έναν χρόνο τις ανάγκες όλων των μελών της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και πιο συγκεκριμένα: Οι Φίλοι του Παιδιού, Οι Φίλοι της Μέριμνας, Ίδρυμα "Η Παιδική Στέγη", Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας "Χατζηπατέρειο" - Κ.Α.Σ.Π., Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Σωματείο "Φίλοι του Θεοτόκος", Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η Χαρά", Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) και "ΠΝΟΗ"-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.  

  Στόχος του προγράμματος με τίτλο "Babydinw" είναι η συνεχής στήριξη των παιδιών, με πράξεις που έχουν απτά αποτελέσματα τόσο στην προστασία όσο και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΜΕΓΑ, με τίτλο "Πράξεις Φροντίδας” για την Κοινωνία. 

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων