Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Νοε-2017 10:39

  ReGeneration: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης

  ReGeneration: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για 5η συνεχόμενη φορά οι junior υποψήφιοι με τα πιο ολοκληρωμένα προφίλ διαθέσιμοι στις εταιρείες που αναζητούν νέους πτυχιούχους.

  Γνωρίστε το ReGeneration

  Το πρωτοποριακό πρόγραμμα 6μηνης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, που φέρνει κοντά νέους πτυχιούχους που ξεχωρίζουν με το ολοκληρωμένο τους προφίλ, και εταιρείες που ψάχνουν να στελεχώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους.

  Το ReGeneration είναι μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, μια πρωτοβουλία του World Economic Forum και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας, όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’. 

  To ReGeneration απευθύνεται σε:

  • Νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, έως 29 ετών, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσία και συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα.
  • Εταιρείες οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. 

  Τι προσφέρει το ReGeneration

  Το πρόγραμμα προσφέρει 6μηνη αμειβόμενη* απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 56 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ.

  Η αγορά μιλάει και το ReGeneration ακούει!

  Με στόχο να γίνει το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και απασχολησιμότητας των νέων στην Ελλάδα, το ReGeneration εισάγει καινοτόμους πυλώνες στοχευμένης εκπαίδευσης σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ διαθέσιμων θέσεων και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων. Η αρχή έγινε με το ReGeneration Coding School powered by kariera.gr, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα για junior developers, και έπονται εξίσου δυναμικοί κύκλοι σε digital marketing, τουρισμό, customer service/sales, αγροτική επιχειρηματικότητα κ.λπ.

  Γιατί να συμμετέχει μια εταιρεία;

  Επένδυση στη Νέα Γενιά

  Για να υποστηρίξει έμπρακτα τη νέα γενιά ώστε να ξεχωρίσει, εδώ! 

  Ενίσχυση Κοινωνικού Προσώπου

  Για να ενισχύσει το κοινωνικό εταιρικό της προφίλ, μαζί με μια ομάδα αξιόλογων εταιρειών.

  Υψηλό Επίπεδο Υποψηφίων

  Για να εντάξει στο δυναμικό της νέους πτυχιούχους που έχουν επιλεγεί μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης. 

  Εξοικονόμηση Πόρων

  Για να εξοικονομήσει πόρους στη διαδικασία επιλογής και εκπαίδευσης του προσωπικού της.

  Μέχρι σήμερα, μέσω του προγράμματος έχουν απασχοληθεί περισσότεροι από 330 πτυχιούχοι σε 105 συμμετέχουσες εταιρείες, οι οποίες δείχνουν έμπρακτα ότι στηρίζουν την επόμενη γενιά αλλά και ότι συνεχίζουν να επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, αφού το ποσοστό των συνεργασιών που ανανεώνονται ανέρχεται στο 80%.

  Στηρίξτε έμπρακτα τους νέους να παραμείνουν στην Ελλάδα και να ξεχωρίσουν, εδώ! 

  Μπείτε σήμερα στο www.regeneration.gr, γνωρίστε το πρόγραμμα και δηλώστε τις θέσεις που επιθυμείτε να καλύψετε!​

  *Ο κατώτατος εγγυημένος μισθός του κάθε υποψηφίου καταβάλλεται από την εταιρεία και  ανέρχεται στα 750€/μήνα μικτά, για 6 μήνες, συν τις προβλεπόμενες από το νόμο εργοδοτικές εισφορές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων