Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Οκτ-2017 17:48

  TÜV Hellas και Global G.A.P. διοργανώνουν το Food Safety Forum

  TÜV Hellas και Global G.A.P. διοργανώνουν το Food Safety Forum
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) διοργανώνει με τον διεθνή Οργανισμό GLOBAG.A.P., στις 31 Οκτωβρίου στην Αθήνα, το GLOBAG.A.P.  Forum, με στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων της Ασφάλειας των Τροφίμων και της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής. 

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. στο Forum θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του GLOBALG.A.P., Guy Callebaut, για να παρουσιάσει τις παγκόσμιες προκλήσεις, τις λύσεις αλλά και τη διεθνή εμπειρία στον τομέα της Ορθής Γεωργικής Πρακτικής. Ο Dr. Friedrich Luedeke, Senior Expert/Training, του GLOBALG.A.P θα αναπτύξει τα νέα πρότυπα (CFP, CoC & GRASP) και τις θέσεις του Οργανισμού για τη βιωσιμότητα και την αειφορία, σε συνδυασμό με ένα αναλυτικό στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης. 

  Ο Θωμάς Αραπογιάννης, Διευθυντής του Αγρο-Διατροφικού Τομέα Νοτίου Ελλάδας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα μοιραστεί με το ακροατήριο τα συμπεράσματα για την Ελληνική πραγματικότητα μέσα από τη σπουδαία και ευρεία εμπειρία του Φορέα στον τομέα των πιστοποιήσεων κατά GLOBAG.A.P ενώ ο Γιώργος Κράββας, Scheme Manager και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της GlobalG.A.P. στην Ελλάδα & Agrisystems Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD), θα αναφερθεί στα πεπραγμένα της Επιτροπής και τους Ελληνικούς στόχους. 

  Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων θα αναπτύξουν τα ελληνικά δεδομένα, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για το μέλλον, ενώ εκπρόσωποι supermarket από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις απαιτήσεις της αγοράς για ασφαλή τρόφιμα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ