Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 25-Οκτ-2017 16:25

  Ημερίδα του New York College Θεσσαλονίκης για τις Περιφερειακές Εξελίξεις και τον Ρόλο της Ελλάδας

  Ημερίδα του New York College Θεσσαλονίκης για τις Περιφερειακές Εξελίξεις και τον Ρόλο της Ελλάδας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με μεγάλη χαρά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα "Περιφερειακές Εξελίξεις και ο Ρόλος της Ελλάδας", η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

  Η ημερίδα διοργανώνεται από το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, την επίσημη υποστήριξη της Υπηρεσίας Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης και την επίσημη υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

  Την εκδήλωση, θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, o Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, o Μάρκος Μπόλαρης, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Νέα Δημοκρατία, ο Διοικητής του Γ. Σώματος Στρατού,

  Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίγγος, ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College καθώς επίσης και o κ. Παντελής Σαββίδης, Δημοσιογράφος ΕΡΤ 3, Πρόεδρος Συλλόγου Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

  Στην εν λόγω ημερίδα θα γίνει αναφορά και ανάλυση θεμάτων που αφορούν στην Τουρκία, στο ρόλο των Η.Π.Α., στο Προσφυγικό, στα Θέματα Ενέργειας με εστίαση στην Κύπρο, στην Τρομοκρατία και στις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της Συρίας. Όλα τα παραπάνω θα συνδεθούν με την Ελλάδα, ο ρόλος της
  οποία θα αναλυθεί διεξοδικώς από τους ιδιαίτερα σημαντικούς Ομιλητές της Εκδήλωσης.

  Ομιλητές: Χρήστος Βαίτσης, Πτέραρχος Ιπτάμενος, Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης επί Τιμή - π. Πρέσβης της Ελλάδος στην Ουάσιγκτον (2005-2009), Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Σπύρος Λίτσας, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Κων/νος Φίλης, Διευθυντής Ερευνών Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (ΙΔΙΣ), Δρ. Μαρία Αλβανού, Εγκληματολόγος, Ειδική σε θέματα τρομοκρατίας. Συντονισμός: Αλεξία Τασούλη, Δημοσιογράφος.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ