Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 23-Νοε-2020 07:00

    Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ - Από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα

    Έφτασαν τα νέα παραδοσιακά γιαούρτια ΔΩΔΩΝΗ - Από 100% ελληνικό πρόβειο και κατσικίσιο γάλα
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Δύο νέα παραδοσιακά γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας νέες, περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές που αγαπούν τα αγνά παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας.

    Ξεχωριστά για την παραδοσιακή τους πέτσα, την έντονη γεύση τους και την εξαίρετη ποιότητα τους, το παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μία μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση, που συνδυάζει την γεύση της παράδοσης με την αισθητική του σήμερα.  

    Το νέο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με υψηλή θρεπτική αξία, γνήσια γεύση και μοναδική υφή, παράγεται από αγνό, φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού και είναι ιδανικό για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας.

    Αντίστοιχα, το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ από αγνό ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, ξεχωρίζει για την έντονη γεύση του το άρωμά του και τα μοναδικά θρεπτικά του χαρακτηριστικά.

    Αποτελώντας προϊόντα με μεγάλη θρεπτική αξία, τα παραδοσιακά γαλακτοκομικά είδη κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού, καθώς αποτελούν τροφές με ευεργετικές ιδιότητες.

    Με τα δύο αυτά νέα προϊόντα, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει σημαντικά την οικογένεια των γιαουρτιών της, η οποία πλέον αριθμεί πάνω από 10 κωδικούς. Μέσω του συγχρόνου R&D τμήματος που διαθέτει, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην δημιουργία νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και προτιμήσεις, μεταφέροντας καθημερινά τη Γεύση του Καλού στα σπίτια χιλιάδων καταναλωτών που επιλέγουν τα προϊόντα της τόσο για την υψηλή ποιότητά της, όσο και για τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    Εφημερίες Φαρμακείων
    Εφημερίες Νοσοκομείων

    Επιμέλεια ύλης

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    09:00 09/08

    Οι διατροφικές συμβουλές για τη χρόνια κόπωση

    Η έντονη ψυχολογική πίεση και "κακές" διατροφικές επιλογές είναι τα βασικά αίτια εμφάνισης.

    09:00 08/08

    Τέσσερα ρεαλιστικά tips για να παραμείνουμε fit στις διακοπές

    Δεν χρειάζεται να θυσιάσεις χρόνο από τις βουτιές σου για να ασκηθείς, παρά μόνο να κινηθείς έξυπνα μέσα στη μέρα.

    09:18 05/08

    Πότε είναι ασφαλές να τρώμε μύδια και άλλα όστρακα; Ο κανόνας του "ρ

    Όχι μόνο στη νηστεία αλλά όλο το καλοκαίρι, τα θαλασσινά "τραβιούνται". Τι να προσέχουμε όμως για να μην κινδυνεύσουμε από τροφική δηλητηρίαση;

    11:36 04/08

    Ο παράγοντας που μπορεί να καθυστερεί τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη

    Η σύγχυσή του με άλλα προβλήματα του ουροποιητικού είναι ένα σοβαρό θέμα, όπως επισημαίνουν βρετανοί επιστήμονες.

    08:48 04/08

    Συμπτώματα πολλαπλής σκλήρυνσης που δεν θα υποψιαζόσασταν

    Έντονη κόπωση, δυσκολία στο βάδισμα, τσιμπήματα και μουδιάσματα στα άκρα… αυτά συγκαταλέγονται στα γνωστά πρώτα συμπτώματα της πολλαπλής σκλήρυνσης.

    08:46 04/08

    Είστε παντρεμένος και με υψηλό μορφωτικό επίπεδο; Καλά τα νέα για εσάς!

    Οι άνδρες, ιδίως οι παντρεμένοι και μορφωμένοι, έχουν μεγάλη πιθανότητα να ζήσουν περισσότερο από τις γυναίκες, δείχνει διεθνής μελέτη.

    10:26 03/08

    Αυξημένος ο κίνδυνος εμφράγματος και εγκεφαλικού μετά από ουρική αρθρίτιδα

    Τη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο καταστάσεων επεσήμανε βρετανική έρευνα.

    09:30 03/08

    Απώλεια όσφρησης μετά από COVID-19: Με τι άλλο μπορεί να συνδέεται;

    Συχνότερα τα προβλήματα μνήμης μετά από Covid-19 στους ανθρώπους με συνεχιζόμενη απώλεια όσφρησης, σύμφωνα με αργεντίνικη μελέτη.

    09:23 03/08

    Οι μακροπρόθεσμες καρδιαγγειακές επιπλοκές της λοίμωξης COVID-19

    Νέα μελέτη ανέδειξε σημαντικές πτυχές της αρνητικής επίπτωσης της λοίμωξης COVID-19 στον καρδιαγγειακό κίνδυνο έως και ένα έτος μετά τη νόσηση.

    17:27 02/08

    Τα απαραίτητα για το "φαρμακείο των διακοπών"

    Για όσους δεν έχουν φτιάξει ακόμη βαλίτσες, οι συμβουλές για το "φαρμακείο των διακοπών" είναι χρήσιμες.

    09:50 02/08

    Κλιματική αλλαγή: Ας μην υποτιμάμε την επίδρασή της

    Η κλιματική αλλαγή μπορεί να φέρει ακόμη και το καταστροφικό τέλος της ανθρωπότητας, προειδοποιούν επιστήμονες. Προλαβαίνουμε, άραγε, να κάνουμε "επανορθωτικές κινήσεις";

    09:28 02/08

    Tιρζεπατίδη κατά της παχυσαρκίας: Νέα μελέτη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της

    Η τιρζεπατίδη, ένας νέος εβδομαδιαίος ενέσιμος παράγοντας, μειώνει το σωματικό βάρος κατά 20% σε ασθενείς με παχυσαρκία.

    23:59 01/08

    Μη φτύνετε τα κουκούτσια από το καρπούζι!

    Ξέρετε πως τα κουκούτσια είναι ένα πραγματικό superfood που συμβάλει στην υγεία του καρδιαγγειακού και στον έλεγχο του διαβήτη;

    15:20 01/08

    Covid: "Ζώντας με τον κορονοϊό": Πώς μπορεί να εξελιχθεί η πανδημία

    Με τον τρίτο χειμώνα πανδημίας στον ορίζοντα, οι επιστήμονες προειδοποιούν να προετοιμαζόμαστε για περισσότερα κύματα κορονοϊού.

    14:12 01/08

    Ένας χρόνος λειτουργίας για το παγκόσμιο Κέντρο Επιχειρησιακών Λειτουργιών & Υπηρεσιών της Pfizer στη Θεσσαλονίκη

    Πάνω από 300 εργαζόμενοι, με υψηλή εξειδίκευση και εκπαίδευση, απασχολούνται ήδη στο Κέντρο και θα φτάσουν τους 360 μέχρι το τέλος του 2022 (+30% έναντι του αρχικού σχεδιασμού).