Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Οκτ-2020 08:57

  "Ξεκλείδωσε τη Ζωή" Απολογισμός Καμπάνιας Ευαισθητοποίησης από τη CSL Behring για την Αιμορροφιλία

  "Ξεκλείδωσε τη Ζωή" Απολογισμός Καμπάνιας Ευαισθητοποίησης από τη CSL Behring για την Αιμορροφιλία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ξεκλείδωσε τη Ζωή", ονομάζεται η καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από τη CSL Behring για την Αιμορροφιλία η οποία ξεκίνησε στις 11/06/2020, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών. 

  Το μήνυμα της καμπάνιας της CSL Behring "Ξεκλείδωσε τη ζωή" με κεντρικό σημείο αναφοράς το δακτυλικό αποτύπωμα, ενθαρρύνει τους ασθενείς με το μοναδικό τους αποτύπωμα να ανακαλύψουν και να "ξεκλειδώσουν" νέες δυνατότητες και εμπειρίες, ώστε  να ζουν το "σήμερα" πιο ελεύθερα. Με οδηγό τη μοναδικότητα τους να ακολουθούν τα όνειρα τους, τις προσωπικές τους επιθυμίες, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και δεξιότητές τους.

  Η καμπάνια με τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών mini videos με πραγματικές ιστορίες ασθενών κατάφερε να "ξεκλειδώσει" τις ζωές τους, αφήνοντας το μοναδικό τους αποτύπωμα. Οι ιστορίες αφορούν στην καθημερινότητα των ασθενών και την προσπάθειά τους να αντιμετωπίζουν τη νόσο και παράλληλα να συνδυάζουν τις επιθυμίες τους, να εκφράζουν τις ανάγκες τους, τα ταλέντα τους και να σχεδιάζουν το μέλλον τους χωρίς φόβο και περιορισμούς. 

  Η προβολή της καμπάνιας -άμεσα συνδεδεμένη με τις νέες δυνατότητες της σύγχρονης εποχής και το "σήμερα"- έδωσε την ευκαιρία στον επισκέπτη μέσω των ψηφιακών λύσεων σε  YouTube channel #xeklidosetizoi και σε microsite να "πλοηγηθεί" στην καμπάνια, "προκαλώντας" τη συμμετοχή του, την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την αιμορροφιλία και συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς προβολής της καμπάνιας.

  Με τις ψηφιακές επιλογές  επικοινωνίας των 30 ημερών ενεργής προβολής, η καμπάνια αποκόμισε 4.727 YouTube Channel Viewers και 5.881.806 impressions σε ψηφιακά μέσα προβολής και έντυπα μέσα.

  "Η καμπάνια "Ξεκλείδωσε τη Ζωή" αποτελεί έκφραση της μακροχρόνιας δέσμευσης και υπόσχεσης της CSL Behring στους ασθενείς με αιμορροφιλία για δράσεις που οδηγούν στην καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Στόχος μας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών, είναι να υποστηρίξουμε και να ενθαρρύνουμε τους ασθενείς με αιμορροφιλία να σχεδιάζουν το μέλλον τους χωρίς φόβο και περιορισμούς εκπληρώνοντας τα όνειρά τους", τόνισε η κ. Μαριάννα Κωνσταντινίδη - Γενική Διευθύντρια της CSL Behring στην Ελλάδα. 

  Οι πραγματικές ιστορίες που προβλήθηκαν μέσω της καμπάνιας "Ξεκλείδωσε τη Ζωή", αποτέλεσαν σημαντικό σημείο ευαισθητοποίησης, ώστε το ευρύ κοινό να ενημερωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με αιμορροφιλία στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, η καμπάνια στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης στους ασθενείς με αιμορροφιλία να "ξεκλειδώσουν" τις προσωπικές επιθυμίες και να αφήσουν το μοναδικό αποτύπωμά τους", τόνισε ο Αλέξης Περδίκης, Γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  10:02 23/10

  Fake news: Συνεργασία ΠΟΥ και Wikipedia για την καταπολέμησή τους

  Ο ΠΟΥ παραχωρεί στη Wikipedia τη δωρεάν εγκυκλοπαιδική χρήση των δημοσιευμένων ιατρικών πληροφοριών του, γραφικών και βίντεο.

  09:24 23/10

  Έναρξη Μελέτης Φάσης 3 για την Αξιολόγηση Πιθανής Υπεράνοσης Θεραπείας έναντι της COVID-19

  H μελέτη θα αξιολογήσει το φάρμακο υπεράνοσης σφαιρίνης που έχει αναπτύξει η "Συμμαχία για την Καταπολέμηση της COVID-19", ή αλλιώς CoVIg-19 Plasma Alliance.

  09:17 23/10

  "More than my skin": Μία νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ψωριασική νόσο

  Στην Ελλάδα περίπου 250.000  άνθρωποι πάσχουν από ψωρίαση ενώ μέχρι 4 στους 10 από αυτούς θα εμφανίσουν ψωριασική αρθρίτιδα.

  09:09 23/10

  3 βασικές πληροφορίες για την αρθροσκόπηση

  Η αρθροσκόπηση είναι μία εξελιγμένη τεχνική που δίνει λύση σε πολλές ορθοπαιδικές παθήσεις.

  08:32 22/10

  Η πρώτη ελληνική έρευνα και για τα δύο φύλα: Σεξουαλική δυσλειτουργία και πολλαπλή σκλήρυνση

  Η παρουσία μιας χρόνιας νόσου όπως η Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) μπορεί να επηρεάσει και να δυσκολέψει την έκφραση της σεξουαλικότητας με διάφορους τρόπους.

  08:25 22/10

  Ποιες γυναίκες κινδυνεύουν να "ταλαιπωρηθούν" περισσότερο από την Covid-19;

  Οι μεσήλικες γυναίκες και οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από μακρόχρονη Covid-19 με παρατεταμένα συμπτώματα, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες.

  08:20 22/10

  "Έξυπνη" νίκη κατά του χρόνιου πόνου

  Πρώτες επιτυχείς εφαρμογές στη θεραπεία της χρόνιας αφόρητης φαρμακοανθεκτικής οσφυοϊσχιαλγίας στην Ελλάδα με "ευφυή" ολοκληρωμένα κυκλώματα.

  09:04 21/10

  Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής: 3 καίριες ερωτήσεις για τη νόσο

  Παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση ανευρύσματος αποτελούν το κάπνισμα, η ηλικία >65 και το θετικό κληρονομικό ιστορικό.

  09:03 21/10

  Εμβολιασμός: Το "όπλο" μας για επιστροφή στο σχολείο με ασφάλεια

  Η επιστροφή στο σχολείο των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών, αλλά και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, είναι σημαντικό να γίνει με ασφάλεια.

  09:02 21/10

  Ουρολοιμώξεις: τα παθογόνα, η διάγνωση και η σωστή θεραπεία

  Η ουρολοίμωξη είναι η πιο κοινή λοίμωξη του ανθρώπινου οργανισμού.

  09:18 20/10

  Εμβόλιο γρίπης vs κορονοϊού: Πώς μπορεί να μας προστατέψει

  Tο αντιγριπικό εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει την άμυνα του οργανισμού κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με ολλανδική μελέτη.

  09:11 20/10

  Eξελίξεις: Θετικά τα αποτελέσματα για το dupilumab για μέτριο ως σοβαρό άσθμα

  Με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.200 ασθενών, η ανοικτή μελέτη επέκτασης Φάσης 3 αποτελεί τη μεγαλύτερη μελέτη βιολογικού φαρμάκου που έχει ποτέ διεξαχθεί για το άσθμα.

  09:05 20/10

  Ό,τι δεν ξέρατε για τη ρομποτική σπονδυλοδεσία

  Είναι η μόνη εξελιγμένη μέθοδος που παρέχει μέγιστη ακρίβεια και ύψιστη ασφάλεια για κάθε πάθηση της σπονδυλικής στήλης.

  09:22 19/10

  1 στους 7 άντρες θα παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη: Οι παράγοντες κινδύνου

  Ο καρκίνος του προστάτη είναι ο συχνότερος καρκίνος στους άντρες στην Ευρώπη και ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος των αντρών παγκοσμίως.

  09:07 19/10

  Sanofi και η GSK στη "μάχη" για το εμβόλιο για τον κορονοϊό

  Η Sanofi και η GSK ξεκινούν κλινική μελέτη Φάσης 1/2 για το ανοσοενισχυμένο, βασισμένο σε ανασυνδυασμένες πρωτεΐνες υποψήφιο εμβόλιο ενάντια στη νόσο COVID-19.