Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Ιουλ-2020 15:50

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ιδρυτής της Εταιρείας Forthright Νίκος Παπαδόπουλος, ενός Digital Agency εξειδικευμένου στον τομέα του ιατρικού marketing με τις περισσότερες συνεργασίες με ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία, φαρμακευτικές, φαρμακοβιομηχανίες, συνεργασίες με συλλόγους ασθενών και διοργανωτές των Βραβείων Ιατρικής αναγνωρισιμότητας, πλέον κάνει το επόμενο βήμα και ιδρύει την Εταιρεία AnyDoctor

  Η AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών με δυνατότητα για τους χρήστες για online ραντεβού. Η νέα πλατφόρμα είναι το ΤripΑdvisor στον ιατρικό χώρο αφού θα υπάρχουν αξιολογήσεις για τον ιατρό από τους ασθενείς. Η AnyDoctor θα προσφέρει πολλές ακόμα υπηρεσίες που τις έχουν ανάγκη οι ασθενείς αλλά και οι ιατροί. Ο ιδρυτής της AnyDoctor, μας δίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη νέα πλατφόρμα αλλά και τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο.

  Τί ακριβώς είναι η AnyDoctor;

  H AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα στο χώρο της Υγείας η οποία καλύπτει πολλαπλές ανάγκες για την καλύτερη προβολή των Ιατρών στον Ψηφιακό χώρο και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρει εύκολα και γρήγορα τον ιατρό που αναζητά. Οι Ιατροί έχουν πολλούς τρόπους προβολής στην πλατφόρμα και μπορούν να καταχωρηθούν είτε με μια απλή καταχώρηση είτε με μια πιο εξειδικευμένη, όπου θα έχουν δυνατότητα να επιλέγουν την εμφάνισή τους με βάση τις περιοχές και τις παθήσεις στις οποίες δίνουν περισσότερη έμφαση. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα ο Ιατρός να έχει αποκλειστικό άρθρο για μια πάθηση – εξειδίκευση όπου θα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα ενώ οι χρήστες θα ενημερώνονται με μεγάλη λεπτομέρεια για όλες τις παθήσεις και όλες τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να μπορούν πιο εύκολα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί. Οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν είτε τηλεφωνικό είτε online ραντεβού.

  Από πού πηγάζει η δύναμη της AnyDoctor; 

  Η AnyDoctor έχει ως βασικό συνεργάτη την μεγαλύτερη Εταιρεία στον χώρο του Ιατρικού Marketing, την Forthright. Η Forthright καταγράφει εμπειρία άνω των 5 ετών με περισσότερες από 300 συνεργασίες, ανάμεσα τους Ιδιώτες Ιατροί, Φαρμακεία, Φαρμακευτικές και Φαρμακοβιομηχανίες αλλά και συνεργασία με τους Συλλόγους Ασθενών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Οι δυο αυτές Εταιρείες αλληλοΰποστηρίζονται και πλέον όποιος Ιατρός υπάγεται στο Δίκτυο των Εταιρειών μας καλύπτεται πλήρως απ’ όλες του τις πτυχές. Στο επίκεντρο και των δύο Εταιρειών βρίσκεται ο αμέριστος σεβασμός προς τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ιατρών για περαιτέρω προώθηση τόσο στο φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. 

  Κ. Παπαδόπουλε, φαίνεται πως η κρίση που προκαλεί η πανδημία του Κορονοϊού δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στα σχέδια σας; Τι είναι αυτό που σας ωθεί να προχωράτε;

  Ο κόσμος της επιχειρηματικότητας είναι γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, με φωτεινό παράδειγμα την πανδημία του Κορονοϊού, και  μονίμως καλούμαστε να πάρουμε σημαντικά ρίσκα. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχει κανείς ισχυρή πεποίθηση και πίστη στο όραμα του προκειμένου να μην τα παρατήσει. Φυσικά, όλοι αντιμετωπίζουν στιγμές αδυναμίας και προβληματισμούς. Προσωπικά, λαμβάνω μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάω τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μια διπλή πρόκληση. Βοηθάμε τόσο τους χρήστες, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς ιατρό, όσο και τους ιατρούς, προκειμένου να παρουσιάσουν όσα έχουν κατακτήσει στην πάροδο των χρόνων. Η περηφάνεια που νιώθω όταν βοηθάω τον κόσμο να αναπτυχθεί είναι μεγάλη και μου επιτρέπει να μην σταματάω.

  Οι Έλληνες ασθενείς δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την εύρεση ιατρικής βοήθειας διαδικτυακά. Πιστεύετε ότι η πλατφόρμα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασθενών και των ιατρών;  

  Σίγουρα οι Έλληνες, και κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας, είναι αρκετά παραδοσιακοί σε τέτοια ζητήματα και αναζητούν τον ιατρό τους από στόμα σε στόμα. Πλέον, όμως, οι συνήθειες και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και λόγω του φόρτου εργασίας όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν στραφεί στο Διαδίκτυο για να καλύψουν με πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο τις ανάγκες τους. Σημαντικός αριθμός χρηστών αναζητά τον Ιατρό του στο Διαδίκτυο. Η AnyDoctor, θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Ιατρούς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να εμπιστευτούν τον Ιατρό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η γνώση του Ιατρικού Marketing που διέπουν τις Εταιρείες ForthRight και AnyDoctor, διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των χρηστών και των Ιατρών. 

  Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr  
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:48 04/08

  Νέο τεστ για τη γονιμότητα του άντρα

  Βασίστηκε σε μελέτη του αμερικανικού πανεπιστημίου Cornell.

  10:44 04/08

  Θετικά νέα για "κοκτέιλ" αντισωμάτων για τον κορονοϊό

  Η εταιρεία Regeneron ανακοίνωσε ότι το κοκτέιλ αντισωμάτων της "φρέναρε" την Covid-19 σε ζώα.

  10:41 04/08

  H βία που γνωρίζουμε στη ζωή μας επιταχύνει τη γήρανση

  Τα παιδιά που έχουν υποστεί βία ή τραυματικής εμπειρίας μπαίνουν πιο νωρίς στην εφηβεία και γερνάνε πιο γρήγορα, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

  23:59 03/08

  Γιατί η ανθεκτικότητα είναι το πιο απαραίτητο στοιχείο του χαρακτήρα μας

  Τι είναι η ανθεκτικότητα και πώς μπορείτε να την αναπτύξετε.

  09:08 03/08

  Μπορεί να μεταδοθεί ο SARS-CoV-2 χωρίς καν φυσική επαφή;

  Πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να μας "κολλήσει" ένας ασυμπτωματικός φορέας -ή ένας φορέας με ήπια συμπτώματα- βήχοντας ή απλά μέσω της αναπνοής;

  08:00 03/08

  Θεοκλής Ζαούτης: Η Ελλάδα κερδίζει τη μάχη με την COVID-19 – Για την ώρα

  Απαραίτητο όμως για να κερδίσει και τον πόλεμο ενάντια στις λοιμώδεις νόσους είναι ένα πιο ισχυρό και αξιόπιστο σύστημα υγείας.

  23:59 02/08

  Πώς θα κρατήσετε μακριά τα ενοχλητικά έντομα

  Απλοί και εύκολοι τρόποι για να κρατάτε μακριά μυρμήγκια, μύγες και κουνούπια!

  09:33 31/07

  Το ξέρετε ότι οι διακοπές είναι πολύτιμες για την ψυχική μας υγεία;

  Η ψυχολόγος Μαρίνα Μόσχα εξηγεί τους λόγους που οι διακοπές -είτε μακριά από το σπίτι είτε διακόπτοντας τις συνήθειες της καθημερινότητας- είναι απαραίτητες.

  09:19 31/07

  Πώς μπορεί ο SARS-CoV-2 να "ξεπερνά" την ανοσία του οργανισμού μας

  Νέα έρευνα προσπαθεί να απαντήσει στο πώς ο νέος κορονοϊός διαφεύγει από τα εξουδετερωτικά αντισώματα, το βασικό συστατικό της ανοσίας έναντι στους ιούς.

  09:00 31/07

  Καθηγητής Γώγος: Ποια περαιτέρω μέτρα είναι στο τραπέζι

  Για να φρενάρουμε την εξάπλωση του κορονοϊού.

  08:35 31/07

  Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  Από τις 5 Αυγούστου θα υπάρχει συνεργασία των δύο για τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου για τον COVID-19 στο χώρο του αεροδρομίου.

  23:59 30/07

  Η υγιεινή τροφή που μας προσθέτει λίπος στην κοιλιά

  Γνωρίζεις ότι το σιτάρι που βρίσκεται και στο ψωμί ολικής άλεσης προκαλεί εκτόξευση του σακχάρου στο αίμα;

  07:55 30/07

  Έγκριση νέας θεραπείας για τα στοματικά έλκη από το Σύνδρομο Behçet

  Πάνω από το 97% των ασθενών παρουσιάζει στοματικά έλκη.

  07:18 30/07

  Δηλητηριώδη μανιτάρια: 200 δηλητηριάσεις το χρόνο - πώς θα τα ξεχωρίζετε

  Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους, τι πρέπει να προσέχουν οι ερασιτέχνες συλλέκτες και τι να γνωρίζουμε.

  23:59 29/07

  Αυτά τα μεζεδάκια, απολαύστε τα χωρίς τύψεις!

  Οι καλύτερες και οι "χειρότερες" επιλογές στο μεζεδοπωλείο και την ταβέρνα.

  16:31 29/07

  Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για δημότες και υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων

  Ένα νέο πρόγραμμα πρόληψης ξεκινά ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τη Γενική Κλινική "Θεραπευτήριο Αθηνών".