Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Ιουλ-2020 15:50

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ιδρυτής της Εταιρείας Forthright Νίκος Παπαδόπουλος, ενός Digital Agency εξειδικευμένου στον τομέα του ιατρικού marketing με τις περισσότερες συνεργασίες με ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία, φαρμακευτικές, φαρμακοβιομηχανίες, συνεργασίες με συλλόγους ασθενών και διοργανωτές των Βραβείων Ιατρικής αναγνωρισιμότητας, πλέον κάνει το επόμενο βήμα και ιδρύει την Εταιρεία AnyDoctor

  Η AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών με δυνατότητα για τους χρήστες για online ραντεβού. Η νέα πλατφόρμα είναι το ΤripΑdvisor στον ιατρικό χώρο αφού θα υπάρχουν αξιολογήσεις για τον ιατρό από τους ασθενείς. Η AnyDoctor θα προσφέρει πολλές ακόμα υπηρεσίες που τις έχουν ανάγκη οι ασθενείς αλλά και οι ιατροί. Ο ιδρυτής της AnyDoctor, μας δίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη νέα πλατφόρμα αλλά και τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο.

  Τί ακριβώς είναι η AnyDoctor;

  H AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα στο χώρο της Υγείας η οποία καλύπτει πολλαπλές ανάγκες για την καλύτερη προβολή των Ιατρών στον Ψηφιακό χώρο και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρει εύκολα και γρήγορα τον ιατρό που αναζητά. Οι Ιατροί έχουν πολλούς τρόπους προβολής στην πλατφόρμα και μπορούν να καταχωρηθούν είτε με μια απλή καταχώρηση είτε με μια πιο εξειδικευμένη, όπου θα έχουν δυνατότητα να επιλέγουν την εμφάνισή τους με βάση τις περιοχές και τις παθήσεις στις οποίες δίνουν περισσότερη έμφαση. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα ο Ιατρός να έχει αποκλειστικό άρθρο για μια πάθηση – εξειδίκευση όπου θα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα ενώ οι χρήστες θα ενημερώνονται με μεγάλη λεπτομέρεια για όλες τις παθήσεις και όλες τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να μπορούν πιο εύκολα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί. Οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν είτε τηλεφωνικό είτε online ραντεβού.

  Από πού πηγάζει η δύναμη της AnyDoctor; 

  Η AnyDoctor έχει ως βασικό συνεργάτη την μεγαλύτερη Εταιρεία στον χώρο του Ιατρικού Marketing, την Forthright. Η Forthright καταγράφει εμπειρία άνω των 5 ετών με περισσότερες από 300 συνεργασίες, ανάμεσα τους Ιδιώτες Ιατροί, Φαρμακεία, Φαρμακευτικές και Φαρμακοβιομηχανίες αλλά και συνεργασία με τους Συλλόγους Ασθενών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Οι δυο αυτές Εταιρείες αλληλοΰποστηρίζονται και πλέον όποιος Ιατρός υπάγεται στο Δίκτυο των Εταιρειών μας καλύπτεται πλήρως απ’ όλες του τις πτυχές. Στο επίκεντρο και των δύο Εταιρειών βρίσκεται ο αμέριστος σεβασμός προς τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ιατρών για περαιτέρω προώθηση τόσο στο φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. 

  Κ. Παπαδόπουλε, φαίνεται πως η κρίση που προκαλεί η πανδημία του Κορονοϊού δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στα σχέδια σας; Τι είναι αυτό που σας ωθεί να προχωράτε;

  Ο κόσμος της επιχειρηματικότητας είναι γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, με φωτεινό παράδειγμα την πανδημία του Κορονοϊού, και  μονίμως καλούμαστε να πάρουμε σημαντικά ρίσκα. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχει κανείς ισχυρή πεποίθηση και πίστη στο όραμα του προκειμένου να μην τα παρατήσει. Φυσικά, όλοι αντιμετωπίζουν στιγμές αδυναμίας και προβληματισμούς. Προσωπικά, λαμβάνω μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάω τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μια διπλή πρόκληση. Βοηθάμε τόσο τους χρήστες, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς ιατρό, όσο και τους ιατρούς, προκειμένου να παρουσιάσουν όσα έχουν κατακτήσει στην πάροδο των χρόνων. Η περηφάνεια που νιώθω όταν βοηθάω τον κόσμο να αναπτυχθεί είναι μεγάλη και μου επιτρέπει να μην σταματάω.

  Οι Έλληνες ασθενείς δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την εύρεση ιατρικής βοήθειας διαδικτυακά. Πιστεύετε ότι η πλατφόρμα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασθενών και των ιατρών;  

  Σίγουρα οι Έλληνες, και κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας, είναι αρκετά παραδοσιακοί σε τέτοια ζητήματα και αναζητούν τον ιατρό τους από στόμα σε στόμα. Πλέον, όμως, οι συνήθειες και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και λόγω του φόρτου εργασίας όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν στραφεί στο Διαδίκτυο για να καλύψουν με πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο τις ανάγκες τους. Σημαντικός αριθμός χρηστών αναζητά τον Ιατρό του στο Διαδίκτυο. Η AnyDoctor, θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Ιατρούς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να εμπιστευτούν τον Ιατρό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η γνώση του Ιατρικού Marketing που διέπουν τις Εταιρείες ForthRight και AnyDoctor, διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των χρηστών και των Ιατρών. 

  Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr  
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:21 15/06

  Είστε αιμοδότης: Τότε θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αυτό το νέο δωρεάν app

  Το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών διαθέσιμο σε mobile app και στο Android κινητό του εθελοντή αιμοδότη.

  09:27 15/06

  mRNA εμβόλια και καρδιολογικές επιπλοκές σε νέους άντρες

  Έχουν αναφερθεί εξαιρετικά σπάνιες και ήπιες καρδιακές επιπλοκές σε νέους που πιθανώς σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA, σύμφωνα με τους ειδικούς.

  09:20 15/06

  Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος: Τι είναι και πώς μπορούμε να το προλάβουμε

  Με αφορμή το παρά λίγο μοιραίο καρδιακό επεισόδιο του Δανού ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν, μάθετε πώς θα προλάβετε την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

  09:25 14/06

  Νέα έρευνα: Η ασπιρίνη δεν αυξάνει την πιθανότητα επιβίωσης σε νοσηλευόμενους ασθενείς με νόσο COVID-1

  Τα αποτελέσματα της πολυκεντρικής βρετανικής μελέτης RECOVERY δεν έδειξαν όφελος από τη χορήγηση ασπιρίνης σε νοσηλευόμενους ασθενείς με νόσο COVID-19.

  09:24 14/06

  Οι πανελλήνιες εξετάσεις όπως τις έζησα - ως μαμά εννοώ...

  Έχω περάσει δύο φορές τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ως μαμά, όχι ως υποψήφια. Και επειδή γενικά τα λέμε, είπα να μοιραστώ μαζί σου μερικές σκέψεις που με είχαν βοηθήσει όταν έδιναν εξετάσεις τα παιδιά...

  09:14 14/06

  HPV: Παράγοντας για αυξημένο κίνδυνο πρόωρου τοκετού

  Μεγαλύτερος ο κίνδυνος πρόωρου τοκετού και επιπλοκών για τις γυναίκες που μολύνονται από τον ιό HPV, σύμφωνα με σουηδική έρευνα.

  14:21 11/06

  Νέα σύσταση EMA: Ποιοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το εμβόλιο της AstraZeneca

  Όπως ανακοίνωσε σήμερα πως η επιτροπή ασφάλειας του οργανισμού.

  09:19 11/06

  Μελέτη φάσης 3 δείχνει αποτελεσματική νέα θεραπεία για την ψωρίαση

  Νέα δεδομένα Φάσης 3 έδειξαν ότι το Guselkumab πέτυχε διατηρήσιμη και πλήρη κάθαρση του δέρματος επί διάστημα 5 ετών στη μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση κατά πλάκας.

  09:09 11/06

  Εμβόλιο Johnson & Johnson: Πόσο "πιάνει" τα μεταλλαγμένα στελέχη;

  Νέα επιστημονική δημοσίευση ερευνά την ανοσογονικότητα του εμβολίου Johnson & Johnson έναντι μεταλλαγμένων στελεχών του SARS-CoV-2.

  11:24 10/06

  Ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας: Τα συμπτώματα, η διάγνωση και η πρόληψη

  Πρόκειται για την κύρια αιτία μη αναστρέψιμης απώλειας όρασης, σε ολόκληρο τον ανεπτυγμένο κόσμο και στην Ελλάδα.

  09:14 10/06

  Kυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες: Σημαντικές εξελίξεις από την Bayer

  Οι εξελίξεις που αφορούν τον τομέα των κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών ανακοινώθηκαν από τις AskBio και Bluerock, εταιρείες του ομίλου Bayer.

  08:34 10/06

  Οξεία μυελογενής λευχαιμία: Έγκριση νέας θεραπείας που αυξάνει την επιβίωση των ασθενών

  Η οξεία μυελογενής λευχαιμία είναι η πιο συχνή μορφή οξείας λευχαιμίας παγκοσμίως.

  08:32 09/06

  Νέα μελέτη: Πώς και πότε θα μπορούμε να ξαναπάμε σε συναυλίες σε κλειστό χώρο

  Τυχαιοποιημένη μελέτη για τη διεξαγωγή μουσικών συναυλιών σε κλειστούς χώρους με τη χρήση διαγνωστικών δοκιμασιών αντιγόνου έναντι του SARS-CoV-2 - Τι έδειξε.

  08:13 09/06

  Έκζεμα στα χέρια: Ξεκινά η πρώτη κλινική μελέτη φάσης 3 για τη νόσο

  Η LEO Pharma ξεκινά την πρώτη κλινική μελέτη Φάσης 3 με κρέμα delgocitinib σε ενήλικες ασθενείς με μέτριο έως σοβαρό έκζεμα στα χέρια.