Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Ιουλ-2020 15:50

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο

  AnyDoctor: Η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ιδρυτής της Εταιρείας Forthright Νίκος Παπαδόπουλος, ενός Digital Agency εξειδικευμένου στον τομέα του ιατρικού marketing με τις περισσότερες συνεργασίες με ιδιώτες ιατρούς, φαρμακεία, φαρμακευτικές, φαρμακοβιομηχανίες, συνεργασίες με συλλόγους ασθενών και διοργανωτές των Βραβείων Ιατρικής αναγνωρισιμότητας, πλέον κάνει το επόμενο βήμα και ιδρύει την Εταιρεία AnyDoctor

  Η AnyDoctor είναι μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών με δυνατότητα για τους χρήστες για online ραντεβού. Η νέα πλατφόρμα είναι το ΤripΑdvisor στον ιατρικό χώρο αφού θα υπάρχουν αξιολογήσεις για τον ιατρό από τους ασθενείς. Η AnyDoctor θα προσφέρει πολλές ακόμα υπηρεσίες που τις έχουν ανάγκη οι ασθενείς αλλά και οι ιατροί. Ο ιδρυτής της AnyDoctor, μας δίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη νέα πλατφόρμα αλλά και τις εξελίξεις στον ιατρικό χώρο.

  Τί ακριβώς είναι η AnyDoctor;

  H AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα στο χώρο της Υγείας η οποία καλύπτει πολλαπλές ανάγκες για την καλύτερη προβολή των Ιατρών στον Ψηφιακό χώρο και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρει εύκολα και γρήγορα τον ιατρό που αναζητά. Οι Ιατροί έχουν πολλούς τρόπους προβολής στην πλατφόρμα και μπορούν να καταχωρηθούν είτε με μια απλή καταχώρηση είτε με μια πιο εξειδικευμένη, όπου θα έχουν δυνατότητα να επιλέγουν την εμφάνισή τους με βάση τις περιοχές και τις παθήσεις στις οποίες δίνουν περισσότερη έμφαση. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα ο Ιατρός να έχει αποκλειστικό άρθρο για μια πάθηση – εξειδίκευση όπου θα εμφανίζεται σε όλη την Ελλάδα ενώ οι χρήστες θα ενημερώνονται με μεγάλη λεπτομέρεια για όλες τις παθήσεις και όλες τις τελευταίες εξελίξεις ώστε να μπορούν πιο εύκολα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που τους απασχολεί. Οι χρήστες θα μπορούν να κλείσουν είτε τηλεφωνικό είτε online ραντεβού.

  Από πού πηγάζει η δύναμη της AnyDoctor; 

  Η AnyDoctor έχει ως βασικό συνεργάτη την μεγαλύτερη Εταιρεία στον χώρο του Ιατρικού Marketing, την Forthright. Η Forthright καταγράφει εμπειρία άνω των 5 ετών με περισσότερες από 300 συνεργασίες, ανάμεσα τους Ιδιώτες Ιατροί, Φαρμακεία, Φαρμακευτικές και Φαρμακοβιομηχανίες αλλά και συνεργασία με τους Συλλόγους Ασθενών και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Οι δυο αυτές Εταιρείες αλληλοΰποστηρίζονται και πλέον όποιος Ιατρός υπάγεται στο Δίκτυο των Εταιρειών μας καλύπτεται πλήρως απ’ όλες του τις πτυχές. Στο επίκεντρο και των δύο Εταιρειών βρίσκεται ο αμέριστος σεβασμός προς τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ιατρών για περαιτέρω προώθηση τόσο στο φυσικό όσο και στον ψηφιακό κόσμο. 

  Κ. Παπαδόπουλε, φαίνεται πως η κρίση που προκαλεί η πανδημία του Κορονοϊού δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στα σχέδια σας; Τι είναι αυτό που σας ωθεί να προχωράτε;

  Ο κόσμος της επιχειρηματικότητας είναι γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, με φωτεινό παράδειγμα την πανδημία του Κορονοϊού, και  μονίμως καλούμαστε να πάρουμε σημαντικά ρίσκα. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχει κανείς ισχυρή πεποίθηση και πίστη στο όραμα του προκειμένου να μην τα παρατήσει. Φυσικά, όλοι αντιμετωπίζουν στιγμές αδυναμίας και προβληματισμούς. Προσωπικά, λαμβάνω μεγάλη ικανοποίηση όταν βοηθάω τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί μια διπλή πρόκληση. Βοηθάμε τόσο τους χρήστες, προκειμένου να εντοπίσουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς ιατρό, όσο και τους ιατρούς, προκειμένου να παρουσιάσουν όσα έχουν κατακτήσει στην πάροδο των χρόνων. Η περηφάνεια που νιώθω όταν βοηθάω τον κόσμο να αναπτυχθεί είναι μεγάλη και μου επιτρέπει να μην σταματάω.

  Οι Έλληνες ασθενείς δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την εύρεση ιατρικής βοήθειας διαδικτυακά. Πιστεύετε ότι η πλατφόρμα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασθενών και των ιατρών;  

  Σίγουρα οι Έλληνες, και κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας, είναι αρκετά παραδοσιακοί σε τέτοια ζητήματα και αναζητούν τον ιατρό τους από στόμα σε στόμα. Πλέον, όμως, οι συνήθειες και τα δεδομένα έχουν αλλάξει και λόγω του φόρτου εργασίας όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν στραφεί στο Διαδίκτυο για να καλύψουν με πιο άμεσο και γρήγορο τρόπο τις ανάγκες τους. Σημαντικός αριθμός χρηστών αναζητά τον Ιατρό του στο Διαδίκτυο. Η AnyDoctor, θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους Ιατρούς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να εμπιστευτούν τον Ιατρό και να κλείσουν το ραντεβού τους με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η γνώση του Ιατρικού Marketing που διέπουν τις Εταιρείες ForthRight και AnyDoctor, διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των χρηστών και των Ιατρών. 

  Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr  
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:34 11/08

  Πότε θα είναι έτοιμο ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού;

  Σε όλο τον κόσμο, πολιτικοί, φαρμακευτικές εταιρίες και ρυθμιστικές αρχές διατυπώνουν αντιφατικές προβλέψεις για το πότε θα είναι έτοιμο ένα εμβόλιο για την COVID-19.

  11:17 11/08

  3 κινήσεις για να μην παίρνεις βάρος από το τσιμπολόγημα

  Θα σε βοηθήσουν ένα πλάνο διατροφής και οι συμβουλές που ακολουθούν.

  23:59 10/08

  Κοιμηθείτε δροσερά… χωρίς κλιματιστικό

  Tips για να κοιμηθείτε καλύτερα ακόμη και στις υψηλές θερμοκρασίες αν δεν σας αρέσει να κοιμάστε με κλιματιστικό σας.

  11:50 10/08

  Εννέα σημεία που πλέον οι ειδικοί του Harvard γνωρίζουν σήμερα για τον κορονοϊό

  Η επιστημονική κατανόηση για την COVID-19 έχει εξελιχθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες.

  10:14 10/08

  Κινεζική μελέτη: Στις επτάμισι ημέρες, κατά μέσο όρο, η διάρκεια επώασης του κορονοϊού

  Μεγαλύτερη από τις τέσσερις έως πέντε ημέρες που συνήθως θεωρείτο έως τώρα.

  08:43 07/08

  Θεραπεία για τον κορονοϊό: Νέα δοκιμή για τη ρεμντεσιβίρη με ιντερφερόνη-βήτα-1α

  Η νέα κλινική δοκιμή ξεκινά από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ για να αξιολογήσει το συνδυασμό φαρμάκων σε ασθενείς που νοσούν από COVID-19.

  08:32 07/08

  H διαιτολόγος προτείνει τα ιδανικά σνακ για την παραλία

  Είτε σε μια ημερήσια εκδρομή στην παραλία είτε στις διακοπές, τα σνακ είναι απαραίτητα και η "έξυπνη" επιλογή τους εξασφαλίζει την καλύτερη υγεία μας.

  23:59 06/08

  Το σεξ μας κάνει καλό: 3 επιστημονικές συμβουλές που το υποστηρίζουν

  Έχει πλέον αποδειχτεί επιστημονικά πως η υγιής σεξουαλική δραστηριότητα ωφελεί με πολλούς τρόπους την υγεία μας.

  11:42 06/08

  Δρ. Κυρατσούς: Τι είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα στη μάχη κατά του κορονοϊού

  Τι αναφέρει ο Έλληνας ερευνητής που το 2014 ανακάλυψε το φάρμακο για τον Έμπολα.

  11:20 06/08

  Η επίδραση του κορoνοϊού στην εγκυμοσύνη και η πιθανότητα μετάδοσης από τη μητέρα στο μωρό

  Η καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και Επιστημονική Υπεύθυνη Μονάδας Περιγεννητικής Παθολογοανατομίας, Αναστασία Κωνσταντινίδου συνοψίζει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

  09:43 06/08

  Νέα έρευνα: Η επίδραση του κορονοϊού στον πλακούντα κατά την εγκυμοσύνη

  Το αποτύπωμα του νέου κορονοϊού στον πλακούντα και η πιθανότητα μετάδοσης του ιού στο έμβρυο κατά την κύηση.

  09:36 06/08

  Εργασία και ρευματικά νοσήματα: Ένα αποκαλυπτικό ερωτηματολόγιο

  Περίπου το 40% των ασθενών με ρευματικά νοσήματα επηρεάζεται επαγγελματικά από τα πέντε πρώτα χρόνια από τη διάγνωση.

  09:11 06/08

  Οι διακοπές είναι μέσα μας - Μια διαφορετική προσέγγιση της έννοιας

  Η διακοπή από την καθημερινότητα, είτε ταξιδέψουμε είτε όχι είναι πολύτιμη για την ευεξία μας.