Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουν-2020 09:00

  Γιατί να μην επιλέξεις φθηνή κρυολιπόλυση

  Γιατί να μην επιλέξεις φθηνή κρυολιπόλυση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ναι, είναι αλήθεια ότι η κρυολιπόλυση μπορεί να σε απαλλάξει από το τοπικό πάχος. Όχι όμως οποιαδήποτε συσκευή και μέθοδος κρυολιπόλυσης, παρά μόνο η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting®. Πριν αποφασίσεις λοιπόν, μην σταθείς μονάχα στην τιμή της κρυολιπόλυσης. Είναι πολύ πιθανό μία φθηνή θεραπεία να αποδειχθεί τελικά χάσιμο χρόνου και χρήματος.

  Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχει αναδειχθεί ίσως στη δημοφιλέστερη μέθοδο εξάλειψης του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό και ανώδυνο τρόπο. Με τη βοήθεια του ψύχους, τα λιποκύτταρα στην περιοχή της θεραπείας παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το στρώμα του τοπικού λίπους να μειώνεται οριστικά. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου όμως, είναι καθοριστικής σημασίας να χρησιμοποιηθεί η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting®. Μην παρασυρθείς λοιπόν από μία φθηνή τιμή κρυολιπόλυσης ή από ένα οικονομικό πακέτο με πολλές συνεδρίες.

  Τι συμβαίνει με τις συσκευές-απομιμήσεις

  "Με επισκέπτονται καθημερινά άνδρες και γυναίκες που έχουν δοκιμάσει διάφορες συσκευές κρυολιπόλυσης και έχουν μείνει δυσαρεστημένοι, είτε επειδή δεν έχουν δει κάποια σημαντική διαφορά, είτε επειδή δεν επιλέχθηκαν οι σωστές κεφαλές για την θεραπεία κι έτσι το αποτέλεσμα δεν δείχνει φυσικό", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD),  Επιστημονικός Διευθυντής των IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics). "Δυστυχώς, στη χώρα μας κυκλοφορούν δεκάδες συσκευές κρυολιπόλυσης αμφιβόλου προελεύσεως, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Όλες αποτελούν απομιμήσεις της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® που δυσφημούν τη μέθοδο, καθώς απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και προσφέρουν φτωχά αποτελέσματα".

  Φθηνή κρυολιπόλυση, ακριβό αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα μιας φθηνής κρυολιπόλυσης στην πραγματικότητα μπορεί να φτάσει να σου κοστίσει πολύ ακριβά. Τη στιγμή που με το αυθεντικό CoolSculpting® μπορείς να εξαλείψεις οριστικά έως 40% του τοπικού λίπους σε μία μόνο συνεδρία, με άλλες συσκευές απαιτούνται πολλές επαναλαμβανόμενες συνεδρίες που συνολικά εκτοξεύουν το κόστος της θεραπείας και σε αρκετές περιπτώσεις δεν προσφέρουν ούτε πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

  αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή και μέθοδος κρυολιπόλυσης που έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού FDA, ο οποίος εγγυάται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, είναι η μοναδική που έχει λάβει και 9 επιπλέον εγκρίσεις FDA για κάθε μία από τις 9 περιοχές τοπικού πάχους που μπορεί να εξαλείψει", τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

  Εγγυημένο αποτέλεσμα σε 9 περιοχές με CoolSculpting® 

  Οι 9 περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής: κοιλιά, πλαϊνά μέσης (flanks), μηροί, μπράτσα, πλάτη, παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll), παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat), περιοχή κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο) και κάτω από τη σιαγόνα (below the jawline fat). "Με το CoolSculpting® έχουμε τέλεια σμίλευση του σχήματος του σώματος, καθώς η συσκευή συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές κεφαλές έτσι ώστε κάθε φορά να επιλέγουμε αυτήν που εφαρμόζει καλύτερα στην περιοχή της θεραπείας. Για παράδειγμα, για το διπλοσάγονο επιλέγουμε την πιο μικρή κεφαλή CoolMini™, για τα πλαϊνά της μέσης την πιο καμπυλωτή κεφαλή CoolCurve™, ενώ για την κοιλιά χρησιμοποιούμε συνήθως την κεφαλή CoolMax™ που  αναρροφά 2,5 φορές περισσότερο όγκο λίπους", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, τονίζοντας ότι έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

  Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  09:07 11/05

  Θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής CHMP για νέα θεραπεία ενηλίκων με ατοπική δερματίτιδα

  Εφόσον εγκριθεί, η τραλοκινουμάμπη θα αποτελέσει τον πρώτο εγκεκριμένο βιολογικό παράγοντα που στοχεύει ειδικά την κυτοκίνη IL-13, βασικό συντελεστή της εκδήλωσης συμπτωμάτων στην ατοπική δερματίτιδα.

  08:21 11/05

  Εμβολιασμός COVID-19: Μετά το εμβόλιο, τι;

  H Ένωση Ασθενών Ελλάδας παρουσιάζει την καμπάνια για τον εμβολιασμό COVID-19.

  08:01 11/05

  Έρευνα: Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος και COVID-19

  Παγκόσμια έρευνα βρίσκει τους μισούς από τους συμμετέχοντες να βιώνουν μείωση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

  07:41 11/05

  6o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: "Μετατροπή της Ελλάδας σε παγκόσμιο κόμβο κλινικών μελετών"

  Συζήτηση για τη συμβολή της φαρμακευτικής καινοτομίας στην οικονομική ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο.

  08:34 10/05

  COVID-19 και καρδιακή ανεπάρκεια: Νέα ερευνητικά δεδομένα

  Η καρδιακή ανεπάρκεια ως επιπλοκή της λοίμωξης COVID-19 εξετάζεται από την επιστημονική κοινότητα.

  08:26 10/05

  Εμβόλια για τον κορονοϊό και έφηβοι: Το ηθικό δίλημμα της κοινωνίας μας

  Θα πρέπει τα εμβόλια για τον κορονοϊό να προωθηθούν στους εφήβους στις αναπτυσσόμενες χώρες; Το ερώτημα που θέτουν οι ειδικοί χρειάζεται άμεση απάντηση.

  23:59 09/05

  Η διατροφή στην προεμμηνόπαυση – οι απαραίτητες βιταμίνες και συστατικά

  Τι αλλάζει στη διατροφή στην προεμμηνόπαυση; Πολλά, αφού οι ανάγκες του οργανισμού είναι διαφορετικές και χρειάζεται περισσότερη προσοχή ώστε να τις καλύπτουμε.

  09:36 07/05

  Ψωρίαση: Νέες θεραπείες αλλάζουν τη ζωή των ασθενών

  Περίπου 250.000 άνθρωποι στην Ελλάδα πάσχουν από τη νόσο γι’ αυτό και οι εξελίξεις στη θεραπεία της ψωρίασης είναι σημαντικές.

  09:20 07/05

  Αγκυλοποιητική Σπονδυλοαρθρίτιδα: Η νόσος και οι προκλήσεις

  H 8η Μαΐου δρα αφυπνιστικά ως η Παγκόσμια Ημέρα Αγκυλοποιητικής Σπονδυλοαθρίτιδας.

  23:59 06/05

  Είναι το ελαιόλαδο το καλύτερο λάδι για τηγάνισμα;

  Τα τηγανητά δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό, όταν τηγανίζουμε όμως το λάδι που επιλέγουμε είναι σημαντικό!

  09:26 06/05

  Άσθμα: Κινδυνεύουν περισσότερο από COVID-19 οι ασθενείς;

  Η βαρύτητα και η μορφή του άσθματος επηρεάζει την απάντηση, ωστόσο οι ασθματικοί ασθενείς θα πρέπει όλοι να εμβολιαστούν κανονικά.

  09:03 06/05

  Μεταλλάξεις του κορονοϊού: Πόσο μας προστατεύουν τα υπάρχοντα εμβόλια;

  Τα δεδομένα από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ μας δίνουν στοιχεία για το κατά πόσο εμβόλια που διαθέτουμε παρέχουν προστασία από παραλλαγές του ιού SARS-CoV-2.

  14:42 05/05

  Μελέτη: Η δράση του anakinra κατά της πνευμονίας από COVID-19

  Η Sobi και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μελέτης της Σήψης αναφέρουν ότι η χρήση του anakinra βελτίωσε τη συνολική κλινική έκβαση κατά 64% σε νοσηλευόμενους ασθενείς με πνευμονία οφειλόμενη σε COVID-19.

  09:08 05/05

  Θρομβώσεις μετά τα εμβόλια και μετά τη νόσηση με COVID-19

  Οι θέσεις Αμερικανικών Ιατρικών Ενώσεων για τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19 και τους πιθανούς κινδύνους.

  08:56 05/05

  Εσύ, μήπως παίρνεις το σάκχαρό σου χαΛΛΛαρά;

  Η νέα διαδικτυακή εκστρατεία της ΑΜΚΕ "Με Οδηγό το Διαβήτη" κάνει focus στη Βόρεια Ελλάδα με ambassador τον Γιώργο Μαυρίδη.

  23:59 04/05

  "Είμαστε ό,τι τρώμε"; Τότε, τι να τρώμε για να είμαστε καλά;

  Η διατροφή μας παίζει μεγάλο ρόλο στην ευεξία, τη διάθεσή μας για άσκηση και φυσικά, στην καλή μας υγεία.