Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Ιουν-2020 09:00

  Γιατί να μην επιλέξεις φθηνή κρυολιπόλυση

  Γιατί να μην επιλέξεις φθηνή κρυολιπόλυση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ναι, είναι αλήθεια ότι η κρυολιπόλυση μπορεί να σε απαλλάξει από το τοπικό πάχος. Όχι όμως οποιαδήποτε συσκευή και μέθοδος κρυολιπόλυσης, παρά μόνο η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting®. Πριν αποφασίσεις λοιπόν, μην σταθείς μονάχα στην τιμή της κρυολιπόλυσης. Είναι πολύ πιθανό μία φθηνή θεραπεία να αποδειχθεί τελικά χάσιμο χρόνου και χρήματος.

  Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης έχει αναδειχθεί ίσως στη δημοφιλέστερη μέθοδο εξάλειψης του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό και ανώδυνο τρόπο. Με τη βοήθεια του ψύχους, τα λιποκύτταρα στην περιοχή της θεραπείας παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το στρώμα του τοπικού λίπους να μειώνεται οριστικά. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου όμως, είναι καθοριστικής σημασίας να χρησιμοποιηθεί η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting®. Μην παρασυρθείς λοιπόν από μία φθηνή τιμή κρυολιπόλυσης ή από ένα οικονομικό πακέτο με πολλές συνεδρίες.

  Τι συμβαίνει με τις συσκευές-απομιμήσεις

  "Με επισκέπτονται καθημερινά άνδρες και γυναίκες που έχουν δοκιμάσει διάφορες συσκευές κρυολιπόλυσης και έχουν μείνει δυσαρεστημένοι, είτε επειδή δεν έχουν δει κάποια σημαντική διαφορά, είτε επειδή δεν επιλέχθηκαν οι σωστές κεφαλές για την θεραπεία κι έτσι το αποτέλεσμα δεν δείχνει φυσικό", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD),  Επιστημονικός Διευθυντής των IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics). "Δυστυχώς, στη χώρα μας κυκλοφορούν δεκάδες συσκευές κρυολιπόλυσης αμφιβόλου προελεύσεως, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Όλες αποτελούν απομιμήσεις της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® που δυσφημούν τη μέθοδο, καθώς απαιτούν επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και προσφέρουν φτωχά αποτελέσματα".

  Φθηνή κρυολιπόλυση, ακριβό αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα μιας φθηνής κρυολιπόλυσης στην πραγματικότητα μπορεί να φτάσει να σου κοστίσει πολύ ακριβά. Τη στιγμή που με το αυθεντικό CoolSculpting® μπορείς να εξαλείψεις οριστικά έως 40% του τοπικού λίπους σε μία μόνο συνεδρία, με άλλες συσκευές απαιτούνται πολλές επαναλαμβανόμενες συνεδρίες που συνολικά εκτοξεύουν το κόστος της θεραπείας και σε αρκετές περιπτώσεις δεν προσφέρουν ούτε πάλι ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

  αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή και μέθοδος κρυολιπόλυσης που έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού FDA, ο οποίος εγγυάται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, είναι η μοναδική που έχει λάβει και 9 επιπλέον εγκρίσεις FDA για κάθε μία από τις 9 περιοχές τοπικού πάχους που μπορεί να εξαλείψει", τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

  Εγγυημένο αποτέλεσμα σε 9 περιοχές με CoolSculpting® 

  Οι 9 περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής: κοιλιά, πλαϊνά μέσης (flanks), μηροί, μπράτσα, πλάτη, παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll), παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat), περιοχή κάτω από το πηγούνι (διπλοσάγονο) και κάτω από τη σιαγόνα (below the jawline fat). "Με το CoolSculpting® έχουμε τέλεια σμίλευση του σχήματος του σώματος, καθώς η συσκευή συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές κεφαλές έτσι ώστε κάθε φορά να επιλέγουμε αυτήν που εφαρμόζει καλύτερα στην περιοχή της θεραπείας. Για παράδειγμα, για το διπλοσάγονο επιλέγουμε την πιο μικρή κεφαλή CoolMini™, για τα πλαϊνά της μέσης την πιο καμπυλωτή κεφαλή CoolCurve™, ενώ για την κοιλιά χρησιμοποιούμε συνήθως την κεφαλή CoolMax™ που  αναρροφά 2,5 φορές περισσότερο όγκο λίπους", εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, τονίζοντας ότι έτσι επιτυγχάνεται ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

  Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  08:06 14/07

  Έχετε λίπος στην κοιλιά; Δείτε πώς αυξάνει τον κίνδυνο για διαβήτη

  Το κοιλιακό ή σπλαχνικό λίπος συνδέεται άμεσα με την εμφάνιση σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2.

  08:05 14/07

  9 + 1 ερωτήσεις για τη χειρουργική παχυσαρκίας και μεταβολισμού

  Με την παχυσαρκία να θεωρείται πλέον νόσο -αλλά και να σχετίζεται με σοβαρά νοσήματα όπως ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά- η αντιμετώπιση της είναι σημαντική.

  08:00 14/07

  Ένωση AbbVie - Allergan: Μια νέα ηγέτιδα εταιρεία με σημαντικές προοπτικές

  Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager Allergan Aesthetics, μιλά για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη φαρμακοβιομηχανία η συνένωση της Allergan με την Abbvie.

  23:59 13/07

  Hiking: Όταν όλα φαίνονται δύσκολα, πάρτε τα βουνά

  Και δεν το λέμε εμείς, το λέει μελέτη στο International Journal of Sports Medicine.

  09:22 13/07

  Πώς μεταφέρεται μέσω του αέρα ο κορονοϊός; Και άλλες σημαντικές απαντήσεις

  Νέα δεδομένα για την πρόληψη της μετάδοσης του SARS-CoV-2 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

  09:08 13/07

  Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας υποδέχεται τον Ηλία Μόσιαλο σε μία δημόσια συζήτηση

  Η Ένωση Ασθενών Ελλάδας διοργανώνει μία διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την πανδημία COVID-19 και το ρόλο των πολιτών στην προαγωγή της δημόσιας υγείας.

  08:45 10/07

  Θετικά τα μηνύματα από τη χρήση της κολχικίνης για την αντιμετώπιση της COVID-19

  Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ελληνικής μελέτης GRECCΟ-19 σηματοδοτεί μια σπουδαία παγκόσμια διάκριση για τη χώρα μας.

  08:30 10/07

  Οι πανελλήνιες εξετάσεις όπως τις έζησα - ως μαμά...

  Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι ορόσημο μόνο για τη ζωή των παιδιών, αλλά για όλη την οικογένεια.

  07:27 10/07

  Θεραπεύονται οι αιμορροΐδες χωρίς πόνο;

  Οι αιμορροΐδες υπάρχουν φυσιολογικά στην ανατομία όλων των ανθρώπων. Όταν δημιουργούν πρόβλημα, η χειρουργική παρέμβαση μπορεί να δώσει μόνιμη λύση.

  08:37 09/07

  Παίρνετε αντιόξινα για το στομάχι; Δείτε πώς μπορεί να σχετίζονται με Covid-19

  Μεγαλύτερος ο κίνδυνος λοίμωξης Covid-19 για όσους παίρνουν κοινά αντιόξινα φάρμακα για το στομάχι, σύμφωνα με μελέτη Αμερικανών γαστρεντερολόγων.

  08:37 09/07

  4 τρόποι να μειώσουμε φυσικά τη χοληστερόλη

  Η υψηλή χοληστερόλη απασχολεί έναν στους 3 ενήλικες στις ΗΠΑ και ίσως η φυσική διαχείρισή της -αρχικά, έστω- δεν είναι δύσκολη υπόθεση.

  09:13 08/07

  "Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε" - νέα ενημερωτική εκστρατεία για την ψωρίαση

  Η ψωρίαση ελέγχεται και μπορείς πλέον να απαλλαγείς από τα συμπτώματα. Μίλα με τον Δερματολόγο σου σήμερα για να βρείτε μαζί τη θεραπεία που σου ταιριάζει.

  09:12 08/07

  7 τρόποι για να "χτίσουμε" την ευτυχία μας

  Αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπουμε κάποια πράγματα, είναι απλό να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι κάθε μέρα.

  07:30 08/07

  5 αναπάντητα ερωτήματα για τον νέο κορονοϊό: Από την ανοσία μέχρι τη γενετική

  Παρά τη συγκεντρωμένη γνώση που προέκυψε το τελευταίο διάστημα, ο νέος κορονοϊός κρατά ακόμη πολλά "μυστικά" από τους ειδικούς.

  09:31 07/07

  Προβιοτικά όχι μόνο για το έντερο αλλά και για την κατάθλιψη

  Τα προβιοτικά μόνα τους ή σε συνδυασμό με τα πρεβιοτικά βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, σύμφωνα με νέα έρευνα.

  09:24 07/07

  Έγκριση νέας θεραπείας για ασθενείς με μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα ή β-θαλασσαιμία

  Το luspatercept αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό εγκεκριμένο παράγοντα ωρίμανσης ερυθρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιπροσωπεύοντας μια νέα κατηγορία θεραπείας.