Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Νοε-2019 11:40

  Μεταμόσχευση μαλλιών:  Ο πιο εύκολος τρόπος για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου

  Μεταμόσχευση μαλλιών:  Ο πιο εύκολος τρόπος για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   
  Αν υποφέρεις από αραίωση μαλλιών και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται σε κάθετη πτώση, τότε επένδυσε σε μία μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν έχεις λόγο να διστάζεις. Είναι μία επένδυση με σίγουρη απόδοση και πολλές ασφαλιστικές δικλείδες! Όσο για το πότε ακριβώς θα αποδώσει αυτή η επένδυση για την εικόνα σου; Σε 12 μήνες θα κοιτάζεις στον καθρέφτη το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και θα μετανιώνεις που δεν την είχες κάνει νωρίτερα!

  Οριστικό αποτέλεσμα

  Είσαι όλη μέρα από μίτινγκ σε μίτινγκ και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Θες μία θεραπεία με οριστικό αποτέλεσμα. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που μπορεί να στο προσφέρει αυτό. Είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που αποκαθιστά την πυκνότητα των μαλλιών σου σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές, χωρίς παρενέργειες. 
  "Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απολύτως φυσικό και πάνω από όλα μόνιμο. Είναι καθοριστικής σημασίας όμως ο ενδιαφερόμενος να μαθαίνει την αλήθεια για το αν αποτελεί πράγματι κατάλληλο περιστατικό, δηλαδή αν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις όπως επαρκή δότρια περιοχή, κατάλληλη δέκτρια περιοχή, κ.α. Επίσης, η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να εφαρμόζεται με σεβασμό προς την περιουσία του, που εν προκειμένω είναι η δότρια περιοχή του. Η δότρια περιοχή πρέπει να αξιοποιείται με τέτοιο τρόπο που να παραμένει αξιοποιήσιμη και στο μέλλον", τονίζει ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics). 

  Ελεγχόμενο αποτέλεσμα

  Στη μεταμόσχευση μαλλιών, το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά προσχεδιασμένο. Με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE, γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή πόσα τριχοθυλάκια μπορούν να μεταφερθούν από την πίσω περιοχή της κεφαλής (δότρια) στις αραιωμένες περιοχές (λήπτριες). Με βάση την αναλυτική εξέταση της τριχοσκόπησης, καταγράφεται λεπτομερώς η κατάσταση των τριχοθυλακίων και σχεδιάζεται βήμα-βήμα η κατανομή τους στις αραιωμένες περιοχές ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη πυκνότητα. Με ιδιαίτερη προσοχή σχεδιάζεται και η πρόσθια γραμμή για να δείχνει φυσική ανάλογα πάντα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, την ηλικία σου αλλά και την πρόοδο της τριχόπτωσης.

  Ενισχυμένο αποτέλεσμα

  Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, εφαρμόζονται σύγχρονες ενισχυτικές θεραπείες που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα, όπως η μέθοδος Οζονο/PRP που έχει αναγεννητικές ιδιότητες και ενισχύει τη βιωσιμότητα και την επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων. Επιπλέον, η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με ειδικά μικροσκοπικά εργαλεία που αφαιρούν και εμφυτεύουν ένα-ένα τα τριχοθυλάκια, κι έτσι δεν αφήνουν στο δέρμα σημάδια που να προδίδουν τη διαδικασία.

  Φυσικό αποτέλεσμα


  Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στο κατάλληλο βάθος και με την κατάλληλη γωνία, κατεύθυνση και φορά των υπολοίπων μαλλιών, εξασφαλίζοντάς σου ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Τα νέα μαλλιά έχουν το ίδιο χρώμα, την ίδια υφή και την ίδια "συμπεριφορά" με τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Μπορείς να τα λούζεις, να τα κουρεύεις και να τα χτενίζεις κανονικά χωρίς κανέναν περιορισμό.

  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Επιλέγοντας την "Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE", λαμβάνεις εγγύηση αποτελέσματος. Με μία επαναληπτική τριχοσκόπηση, βλέπεις συγκριτικές εικόνες "πριν και μετά" τη μεταμόσχευση μαλλιών και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εμφυτεύθηκαν και επαναφύτρωσαν όσα τριχοθυλάκια συμφώνησες και πλήρωσες. Επιπλέον, λαμβάνεις χωρίς χρέωση συμβουλευτική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής για τη συντήρηση του αποτελέσματος, με την παρακολούθηση και τη ρύθμιση όλων εκείνων των παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών σου. 

  Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics
  www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  13:07 03/03

  Φαρμακευτική κάνναβη: Μία αναδυόμενη αγορά με ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον και οφέλη στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών

  Σε διαβούλευση έως τις 16 Μαρτίου, το νέο νομοσχέδιο για την παραγωγή, εξαγωγή και διάθεση τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης.

  08:58 03/03

  Ηλίας Μόσιαλος: Ανάλυση στοιχείων για τον εμβολιασμό στην εγκυμοσύνη

  Ο εμβολιασμός για Covid-19 στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν συσχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για τις έγκυες ή τα βρέφη και τα νεογέννητα.

  07:59 03/03

  Νέα ελληνική μελέτη για τον κορονοϊό: Το 49% όσων είχαν αντισώματα δεν γνώριζαν ότι έχουν περάσει κορονοϊό

  Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης οροεπιδημιολογικής μελέτης που έγινε στη χώρα μας από το ΕΚΠΑ.

  07:23 03/03

  Η Merck συμπληρώνει 50 χρόνια στην Ελλάδα

  Στις 3 Μαρτίου του 1971 ξεκίνησε στην Ελλάδα το ταξίδι της η Merck ΕΠΕ ως θυγατρική της πολυεθνικής "Merck KGaA" που εδρεύει στη Γερμανία.

  10:58 02/03

  Συνεργασία της Bristol Myers Squibb με το Πανεπιστήμιο Rockefeller για μονοκλωνικά αντισώματα κατά της COVID-19

  H συμφωνία αφορά στην άδεια εκμετάλλευση για τον συνδυασμό μονοκλωνικών αντισωμάτων που εξουδετερώνει τον ιό SARS-CoV-2 για τη θεραπεία της νόσου COVID-19.

  08:27 02/03

  Νεότερα στελέχη του κορονοϊού στις ΗΠΑ: Τι γνωρίζουμε γι' αυτά

  Τα δεδομένα των ερευνητών δείχνουν ότι αυτή είναι η κομβική μετάλλαξη που καθιστά τον ιό πιο μολυσματικό.

  08:16 02/03

  10.000 βήματα: Πόσες θερμίδες καίμε εάν φτάσουμε το στόχο της ημέρας;

  Στα apps για το περπάτημα, τα 10.000 βήματα θεωρούνται η ιδανική άσκηση για την ημέρα μας.

  11:27 01/03

  Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: 25 χρόνια στη φροντίδα του ασθενή με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία

  Το ΚΑΟ του ΥΓΕΙΑ αποτελεί το πλέον σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

  09:36 01/03

  Οικογενής υπερχοληστερολαιμία: Ο σοβαρός κίνδυνος για στεφανιαία νόσο

  Η οικογενής υπερχοληστερολαιμία (FH) είναι μια συχνή απειλητική γενετική νόσος, η οποία προκαλείται από την υψηλή χοληστερόλη.

  09:03 01/03

  Να γιατί πρέπει να κάνουμε διαχείριση άγχους!

  Oι άνθρωποι με άγχος ή κατάθλιψη συνήθως εμφανίζουν Αλτσχάιμερ σε πιο νεαρή ηλικία, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

  16:03 26/02

  Κίνητρα και ορθολογικές πολιτικές για να ενθαρρυνθεί η παραγωγή βασικών φαρμάκων στην Ευρώπη

  Η ELPEN συμμετείχε στο διάλογο που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ε.Ε.

  09:10 26/02

  Μπορούν τα εμβόλια να μειώσουν τη μετάδοση της COVID-19;

  Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της πανδημίας, των lockdown και της συνέχισης των μέτρων προστασίας.

  08:53 26/02

  fabryfamilytree.gr: Νέα πλατφόρμα ενημέρωσης για  άτομα με διάγνωση νόσου Fabry και τις οικογένειές τους

  Η νέα πλατφόρμα ενημέρωσης για τη σπάνια γενετική νόσο Fabry είναι πλέον διαθέσιμη στα ελληνικά.

  08:46 26/02

  Η Ανοσο-Ογκολογία στην COVID-19 εποχή: Τι αλλάζει σε 6 σημαντικές μορφές καρκίνου

  Παγκοσμίως, 1 στους 6 θανάτους οφείλεται στον καρκίνο κάτι που η ανοσο-ογκολογία μπορεί να αλλάξει.

  15:19 25/02

  Ισότητα και κοινωνικές ευκαιρίες για τους ασθενείς με Σπάνιες Παθήσεις

  Η Chiesi στο πλευρό των "σπάνιων ασθενών" μέσω του τμήματος Chiesi Global Rare Diseases.

  11:40 25/02

  Εμβόλιο COVID-19: Μπορεί να επηρεάσει και πώς τις μαστογραφίες

  Τα εμβόλια Covid-19 μπορεί να επηρεάσουν πρόσκαιρα τις μαστογραφίες, γι’ αυτό αυτές πρέπει να γίνονται πριν την πρώτη δόση ή αρκετά μετά τη δεύτερη, συμβουλεύουν Αμερικανοί επιστήμονες.