Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Νοε-2019 11:40

  Μεταμόσχευση μαλλιών:  Ο πιο εύκολος τρόπος για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου

  Μεταμόσχευση μαλλιών:  Ο πιο εύκολος τρόπος για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   
  Αν υποφέρεις από αραίωση μαλλιών και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται σε κάθετη πτώση, τότε επένδυσε σε μία μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν έχεις λόγο να διστάζεις. Είναι μία επένδυση με σίγουρη απόδοση και πολλές ασφαλιστικές δικλείδες! Όσο για το πότε ακριβώς θα αποδώσει αυτή η επένδυση για την εικόνα σου; Σε 12 μήνες θα κοιτάζεις στον καθρέφτη το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και θα μετανιώνεις που δεν την είχες κάνει νωρίτερα!

  Οριστικό αποτέλεσμα

  Είσαι όλη μέρα από μίτινγκ σε μίτινγκ και από τηλέφωνο σε τηλέφωνο. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Θες μία θεραπεία με οριστικό αποτέλεσμα. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που μπορεί να στο προσφέρει αυτό. Είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που αποκαθιστά την πυκνότητα των μαλλιών σου σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο, χωρίς ουλές, χωρίς παρενέργειες. 
  "Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απολύτως φυσικό και πάνω από όλα μόνιμο. Είναι καθοριστικής σημασίας όμως ο ενδιαφερόμενος να μαθαίνει την αλήθεια για το αν αποτελεί πράγματι κατάλληλο περιστατικό, δηλαδή αν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις όπως επαρκή δότρια περιοχή, κατάλληλη δέκτρια περιοχή, κ.α. Επίσης, η μεταμόσχευση μαλλιών πρέπει να εφαρμόζεται με σεβασμό προς την περιουσία του, που εν προκειμένω είναι η δότρια περιοχή του. Η δότρια περιοχή πρέπει να αξιοποιείται με τέτοιο τρόπο που να παραμένει αξιοποιήσιμη και στο μέλλον", τονίζει ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics). 

  Ελεγχόμενο αποτέλεσμα

  Στη μεταμόσχευση μαλλιών, το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά προσχεδιασμένο. Με την πλέον σύγχρονη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE, γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή πόσα τριχοθυλάκια μπορούν να μεταφερθούν από την πίσω περιοχή της κεφαλής (δότρια) στις αραιωμένες περιοχές (λήπτριες). Με βάση την αναλυτική εξέταση της τριχοσκόπησης, καταγράφεται λεπτομερώς η κατάσταση των τριχοθυλακίων και σχεδιάζεται βήμα-βήμα η κατανομή τους στις αραιωμένες περιοχές ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη πυκνότητα. Με ιδιαίτερη προσοχή σχεδιάζεται και η πρόσθια γραμμή για να δείχνει φυσική ανάλογα πάντα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, την ηλικία σου αλλά και την πρόοδο της τριχόπτωσης.

  Ενισχυμένο αποτέλεσμα

  Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, εφαρμόζονται σύγχρονες ενισχυτικές θεραπείες που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα, όπως η μέθοδος Οζονο/PRP που έχει αναγεννητικές ιδιότητες και ενισχύει τη βιωσιμότητα και την επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων. Επιπλέον, η μεταμόσχευση μαλλιών εφαρμόζεται με ειδικά μικροσκοπικά εργαλεία που αφαιρούν και εμφυτεύουν ένα-ένα τα τριχοθυλάκια, κι έτσι δεν αφήνουν στο δέρμα σημάδια που να προδίδουν τη διαδικασία.

  Φυσικό αποτέλεσμα


  Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στο κατάλληλο βάθος και με την κατάλληλη γωνία, κατεύθυνση και φορά των υπολοίπων μαλλιών, εξασφαλίζοντάς σου ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Τα νέα μαλλιά έχουν το ίδιο χρώμα, την ίδια υφή και την ίδια "συμπεριφορά" με τα υπόλοιπα μαλλιά σου. Μπορείς να τα λούζεις, να τα κουρεύεις και να τα χτενίζεις κανονικά χωρίς κανέναν περιορισμό.

  Εγγυημένο αποτέλεσμα

  Επιλέγοντας την "Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE", λαμβάνεις εγγύηση αποτελέσματος. Με μία επαναληπτική τριχοσκόπηση, βλέπεις συγκριτικές εικόνες "πριν και μετά" τη μεταμόσχευση μαλλιών και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι εμφυτεύθηκαν και επαναφύτρωσαν όσα τριχοθυλάκια συμφώνησες και πλήρωσες. Επιπλέον, λαμβάνεις χωρίς χρέωση συμβουλευτική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής για τη συντήρηση του αποτελέσματος, με την παρακολούθηση και τη ρύθμιση όλων εκείνων των παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών σου. 

  Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics
  www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  16:03 06/12

  Σημαντική "σύμπραξη" για κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες

  Συνεργασία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και της σύμπραξης Theracell – Orgenesis στον τομέα των προηγμένων κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών.

  13:04 06/12

  Είναι η ελιά η "κορωνίδα" της μεσογειακής διατροφής;

  Η ποικιλία, οι συνθήκες καλλιέργειες και η επεξεργασία επηρεάζουν όχι μόνο τη γεύση αλλά και τα θρεπτικά συστατικά της ελιάς.

  08:36 06/12

  Θετικά τα αποτελέσματα μελέτης για τη ριβαροξαμπάνη σε παιδιά με φλεβική θρομβοεμβολή

  Για να διευκολυνθεί η παιδιατρική χρήση, αναπτύχθηκε μία νέα υγρή μορφή ριβαροξαμπάνης από του στόματος, που δεν απαιτεί ενέσεις και τακτική παρακολούθηση.

  08:34 06/12

  Πόνος στον καρπό; Δοκιμάστε αυτές τις ασκήσεις

  Αυτές οι 5 απλές ασκήσεις θα βοηθήσουν σημαντικά για τη βελτίωση της κινητικότητας στα χέρια σας.

  08:32 06/12

  To 6o Santa Run επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας!

  Ο πιο χριστουγεννιάτικος αγώνας δρόμου, το Santa Run, επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, για να προσφέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

  08:32 06/12

  Draeger Hellas: 10 χρόνια "Tεχνολογία για τη Ζωή" και στην Ελλάδα

  Η Draeger Hellas φέρνει νέα προσέγγιση για την πρόληψη στην Ελλάδα.

  08:32 06/12

  "Life matters": Νέο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της MSD Ελλάδος

  H MSD παρουσίασε τον νέο απολογισμό δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα έτη 2017-2018.

  15:50 05/12

  Η κατάσταση που αυξάνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο

  Μεγαλύτερος ο κίνδυνος πρόωρης καρδιαγγειακής νόσου για τα παιδιά με διαβητικές μητέρες, σύμφωνα με νέα δημοσιευμένη έρευνα.

  09:03 05/12

  Εξελίξεις: Στεφανιαία νόσος και διαχείριση της δυσλιπιδαιμίας

  Τα παραπάνω είναι δύο από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στο 23ο Συμπόσιο αθηροσκλήρωσης και συναφών παραγόντων κινδύνου.

  09:02 05/12

  Διαφορετικοί τύποι, ξεχωριστή αντιμετώπιση, καλύτερη ζωή!

  Όπως ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, αντίστοιχα ξεχωριστή πρέπει να είναι και η διαχείριση του διαβήτη του για καλύτερη γλυκαιμική ρύθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

  09:00 05/12

  Επιτυχημένη κρίνεται η Ημερίδα του Παρατηρητηρίου Θεμάτων Αναπηρίας για την 3η Δεκέμβρη

  Με πολλές ελπίδες για την καλύτερη καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία έκλεισε η ημερίδα.

  08:28 04/12

  Πώς συνδέονται οι στάτινες για τη χοληστερίνη με τον καρκίνο του προστάτη;

  Νέα έρευνα δείχνει πως η χρήση τους μπορεί να μειώνει τις πιθανότητες για την εμφάνιση του συχνού αυτού καρκίνου στους άντρες.

  08:24 04/12

  Πόνος στο χέρι; Είναι... στο χέρι μας να μην πονάμε πια!

  Ο πόνος στο χέρι, σε ό,τι κι αν οφείλεται, μπορεί να προληφθεί και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

  08:11 04/12

  Νέας γενιάς συσκευή για εισπνοές Elpenhaler®

  Η καινοτόμος συσκευή για εισπνοές προσφέρει σημαντική βοήθεια για τη σωστή λήψη της θεραπείας σε ασθενείς με προβλήματα του αναπνευστικού.

  08:05 04/12

  Νέος finance director στη Pfizer Hellas

  O Αντώνης Χατζημανωλάκης ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ενώ παράλληλα ηγείται του Business Finance στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

  10:59 03/12

  Η καθημερινή συνήθεια που προστατεύει από αρρυθμίες και καρδιακή ανεπάρκεια

  Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών προστατεύει (και) την καρδιά από αρρυθμία και ανεπάρκεια, σύμφωνα με νέα έρευνα.