Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 14-Ιουλ-2019 14:14

  Patients Care Systems: 20ετή εμπειρία στο χώρο της υγείας και αποκατάστασης

  Patients Care Systems: 20ετή εμπειρία στο χώρο της υγείας και αποκατάστασης
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είκοσι χρόνια εμπειρίας στο χώρο της υγείας και αποκατάστασης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, μετρά η εταιρεία Patients Care Systems. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Patients Care Systems, διαγράφοντας μια σταθερή ανοδική πορεία την τελευταία πενταετία, καταγράφει σήμερα στο ενεργητικό της συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού επιτυγχάνοντας, έτσι, την παροχή σύγχρονων προϊόντων όπως: νοσοκομειακές κλίνες, συμπυκνωτές οξυγόνου, νεφελοποιητές, συσκευές υπνικής άπνοιας CPAP,  BIPAP, αναπνευστήρες όγκου-πίεσης, ορθοπεδικά είδη, αναπηρικά αμαξίδια, αναλώσιμα υλικά κτλ.

  Τα προϊόντα, όπως σημειώνει, καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα των αναγκών των ασθενών με είδη υψηλών προδιαγραφών, που προκύπτουν ύστερα από τον ποιοτικό έλεγχο του προσωπικού. Ταυτόχρονα, το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης, στελεχωμένο από πιστοποιημένους τεχνικούς είναι διαθέσιμο 24/7 για την παροχή της σωστής λύσης και καθοδήγησης στους ασθενείς. Το τμήμα ειδικεύεται στη βοήθεια πασχόντων από αναπνευστικές παθήσεις, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, υπνική άπνοια κλπ.

  "Η εταιρεία δημιουργήθηκε με επίκεντρο τον άνθρωπο. Σκοπός μας έκτοτε είναι η φροντίδα, η βοήθεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι πολλοί από τους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση στα κατάλληλα για αυτούς βοηθήματα, οι έμπειροι επαγγελματίες υγείας της εταιρίας μας παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές και τη σωστή καθοδήγηση στους ασθενείς και τους οικείους τους. Μέλημά μας αποτελεί η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η διάθεση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας μέσω της συνεχούς παρακολούθησης ιατροτεχνολογικών εκθέσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό” σημειώνει.

  Patients Care Systems  έρχεται, λοιπόν, για άλλη μια φορά, να φανεί αντάξια των προσδοκιών, συστήνοντας στην ελληνική αγορά τα νέα αναβαθμισμένα τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτροκίνητα κρεβάτια DALI  ECON  230V και DALI  STANDARD  24V, του γερμανικού οίκου BURMEIER, που παράλληλα με την ασύγκριτη ασφάλεια προσφέρουν και καινοτόμες λειτουργίες, όπως η ρύθμιση του κρεβατιού μέσω smartphone. Η εταιρία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου και ποιότητας για την ορθή εμπορία και διακίνηση ιατροτεχνολογικών, ορθοπεδικών και αναπνευστικών προϊόντων με πιστοποίηση κατά ISO 9001; 2008 και είναι συμβεβλημένος πάροχος του ΕΟΠΥΥ από 07/06/2017.

  Τέλος, η εταιρεία μας στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, λαμβάνοντας ενεργά μέρος με το πρόγραμμα ανακύκλωσης ιατρικών συσκευών, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να παραδώσουν τις συσκευές που δεν χρησιμοποιούν στο κατάστημα μας προς ανακύκλωση”.
   

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ