Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Ιουλ-2019 15:34

  Cavitation: Η εξέλιξη στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους

  Cavitation: Η εξέλιξη στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η μέθοδος 3D Lipo Cavitation είναι η πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, η οποία βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Με τη θεραπεία 3D Lipo Cavitation επιτυγχάνεται μείωση πόντων από την πρώτη συνεδρία, σύσφιγξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με αποτέλεσμα το δέρμα να είναι σφριγηλό, λείο και το περίγραμμα του σώματος τονωμένο.  

  Πώς λειτουργεί μέθοδος Cavitation;
  Η τεχνολογική αρτιότητα της θεραπείας 3D Lipo Cavitation βασίζεται στις ιδιότητες των υπερήχων χαμηλής συχνότητας. Η ενέργεια των υπερήχων κατευθύνεται στοχευμένα και διαχέεται στο συσσωρευμένο λίπος ανώδυνα, δραστικά και με ασφάλεια. Στη συνέχεια το λίπος απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται από το σώμα σταδιακά. Η 3D Lipo Cavitation είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος λιπογλυπτικής χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση.

  Tip: Ο συνδυασμός της 3D Lipo Cavitation με μεσοθεραπεία σώματος ή ραδιοσυχνότητες ή κρυολιπόλυση μπορεί να σας χαρίσει το λεπτό, σφριγηλό σώμα που ονειρεύεστε. 

  Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;
  H θεραπεία 3D Lipo Cavitation εφαρμόζεται συνηθέστερα  στους μηρούς, τους γλουτούς, στο εσωτερικό μέρος των γονάτων, στην κοιλιά, στα μπράτσα, αλλά και στο ανδρικό στήθος. 

  Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
  Ενώ η διαφορά στο σώμα είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία, είναι απαραίτητο να γίνουν από 8 έως 10 επαναλήψεις για να φθάσουμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 40 λεπτά.

  Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον κ. Χρήστο Στάμου, δερματολόγο, επικεφαλής της δερματολογικής κλινικής DERMADVANCE. Περισσότερες πληροφορίες για τη 3D Lipo Cavitation και φωτογραφίες στο: https://dermadvance.gr/cavitation/

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ