Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 11-Ιουν-2019 07:15

  4ο Athens Shoulder Course: Διεθνές συνέδριο με εξειδίκευση στον ώμο

  4ο Athens Shoulder Course: Διεθνές συνέδριο με εξειδίκευση στον ώμο
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για 4η συνεχή χρονιά, θα διοργανωθεί το Φεβρουάριο, το διεθνές ιατρικό συνέδριο με εξειδίκευση στον ώμο Athens Shoulder Course (ASC) από την Γ’ Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ. 

  Η φετινή διοργάνωση διαγράφεται ήδη ακόμη πιο επιτυχημένη από τις προηγούμενες. Πάνω από 45 ξένοι ομιλητές από την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ενώ στο σύνολό τους αναμένεται να είναι πάνω από 60. 

  Οι καλύτεροι ορθοπαιδικοί χειρουργοί του κόσμου, θα είναι στην Αθήνα 5-8 Φεβρουαρίου για να μιλήσουν για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ορθοπαιδικής χειρουργικής και για το πώς αλλάζουν τα δεδομένα με την εισαγωγή της ρομποτικής υποβοήθησης στο χειρουργείο.

  Αυτή τη φορά, 3 ολόκληρες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στο θεωρητικό κομμάτι. Θα μεταδοθούν ζωντανά χειρουργεία από τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, με ερωτήσεις σε real time. Ενώ οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα δείξουν relive χειρουργεία παρουσιάζοντας τις τεχνικές τους.

  Αυτή τη χρονιά, στο ανατομείο της Ιατρικής Σχολής, μια ολόκληρη ημέρα αφιερώνεται αποκλειστικά στο πρακτικό σκέλος, με έναν διεθνούς κύρους εισηγητή-χειρουργό ανά 2 συμμετέχοντες. Επίσης, για πρώτη φορά, οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους επιλέγουν την τεχνική ή τις τεχνικές που θέλουν να εξειδικευτούν κατά τη διάρκεια του πρακτικού μέρους του συνεδρίου.

  Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Επωφεληθείτε του early bird rate και εγγραφείτε εδώ:
  https://www.athens-shoulder-course.com/registration/

  Ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα: www.athens-shoulder-course.com
  Ή από το Facebook: www.facebook.com/AthensShoulderCourse

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ