Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Σεπ-2018 08:04

  Βραβείο στην κατηγορία του ιατρικού τουρισμού στο Mom Makeover®

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα Βραβεία Health Care Business Awards 2018, στα οποία διακρίθηκε το Mom Makeover® στην κατηγορία του Ιατρικού Τουρισμού. 
  Το Mom Makeover® αποτελεί το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα, που αναλαμβάνει την πλήρη  αποκατάσταση της μητέρας μετά τον τοκετό, προσφέροντας ταυτόχρονα ολοκληρωμένα πακέτα Ιατρικού Τουρισμού, που περιλαμβάνουν από την άφιξη και τη διαμονή της μητέρας, μέχρι το εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών ή χειρουργείων που θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας. 

  Μία ομάδα διακεκριμένων Πλαστικών Χειρουργών, Γυναικολόγων και Δερματολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο επεμβάσεων όπως κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους ή κολποπλαστική για τη μείωση της χαλάρωσης του κόλπου που παρατηρείται μετά τον τοκετό. Ταυτόχρονα, διατίθεται μία πληθώρα μη χειρουργικών λύσεων, που εκτείνονται από την εξάλειψη των ραγάδων ή των πανάδων της εγκυμοσύνης, μέχρι την αντιμετώπιση της ακράτειας μετά τον τοκετό. 

  Περισσότερες πληροφορίες: www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ