Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 17-Σεπ-2018 08:19

  Τριπλή διάκριση για τον Ιατρικό Όμιλο CDM Medical Group

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για ακόμα μία χρόνια σάρωσε τα βραβεία ο Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group, αποσπώντας συνολικά 3 silver βραβεία στα Healthcare Business Awards 2018.

  Πιο συγκεκριμένα, ο Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group διακρίθηκε για:

  Την Επενδυτική Δραστηριότητα. Ο Όμιλος CDM Medical Group, με σταθερά ανοδική πορεία και πίστη στο ότι "Η Επένδυση σε φέρνει πιο κοντά στην Επιτυχία" διακρίθηκε για την ίδρυση νέων κλινικών τον τελευταίο χρόνο και την απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού, καθώς και για τα άμεσα σχέδια επέκτασης.

  Τη Συμβολή στην Απασχόληση, καθώς σε μία εποχή που η ανεργία, ειδικά στους νέους, αυξάνεται διαρκώς, ο Όμιλος CDM Medical Group δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία σε νέους χωρίς προϋπηρεσία, να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρίας.

  Τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού της Advanced Hair Clinics. Η πολυβραβευμένη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το silver βραβείο για τη συμβολή της στον Ιατρικό Τουρισμό στην κατηγορία "Ιατρικός Τουρισμός: Όταν η Επιτυχία Ξεπερνά τα Ελληνικά Σύνορα". Διπλά βραβευμένη ως "Η καλύτερη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο" από τον IMTJ, το έργο της κλινικής συνεχίζει να αναγνωρίζεται τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.

  Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 11/9/18 στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν και σημαντικά ονόματα της πολιτικής, της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Οι βραβεύσεις αποτελούν για τον Όμιλο όχι μόνο μία επιβράβευση των προσπαθειών, αλλά κυρίως την κινητήριο δύναμη για συνεχή εξέλιξη και πρόοδο σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.


  www.cosmeticdermamedicine.gr
  www.advancedhairclinics.gr

  Τηλ. Επικοινωνίας: +30 2106980451
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ