Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Ιουλ-2018 09:39

  ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Με στόχο το αύριο

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η σημαντική ενίσχυση των πωλήσεων και η αύξηση του μεριδίου αγοράς είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του πρώτου πενταμήνου του 2018 για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ. H εταιρεία ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της το 5μηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2018 με μερίδιο αγοράς 23,1 σε όγκο ως αποτέλεσμα της σταθερής εμπορικής στρατηγικής που ακολουθεί, των προωθητικών ενεργειών καθώς και σημαντικών συνεργασιών που επετεύχθησαν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  Για το 2017, τα έσοδά της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ανήλθαν σε 48,4 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση 11,2% σε ποσοστό και 4,9 εκατ. ευρώ σε αξία, από την προηγούμενη χρονιά. 

  Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αξιοποίησε αποτελεσματικά την υλοποίηση των νέων επενδύσεων ενώ σημείωσε κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) 8,2 εκατ. ευρώ, έναντι αντίστοιχων κερδών 6,2 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, αυξημένα κατά 30% σε ποσοστό και 2 εκατ. ευρώ σε αξία, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. 
  Σε αυτόν τον άξονα αισιοδοξίας, επιμονής και απτών αποτελεσμάτων η διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ προβλέπει για το 2018 διψήφια ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της κατά 15%, με βάση νέες συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. 

  Ένα κορυφαίο ελληνικό brand με στόχο το αύριο

  Με 350 εργαζόμενους στην Ελλάδα, συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, κοινωνική δραστηριότητα, έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ πρωταγωνιστούν στην εγχώρια αγορά, στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού ενώ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη διεθνή. 
  Τα εξαιρετικά οικονομικά και αισιόδοξα αποτελέσματα είναι μέρος της εταιρικής φιλοσοφίας της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, που έχει ως βασικό της μέλημα, τη δημιουργία αξίας για την κοινωνία μας, είτε αυτοί είναι οι καταναλωτές, οι προμηθευτές, οι επιχειρηματικοί εταίροι είτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας.

  Με το βλέμμα στο μέλλον

  Με στόχο τις νέες επενδύσεις που θα δώσουν ζωή στην ελληνική βιομηχανία, το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ ξεκινά από εκεί όπου γεννιέται το αύριο. Στους νέους και στο δικό τους, καλύτερο αύριο. 

  Έχεις κοπιάσει, έχεις παλέψει, έχεις ονειρευτεί το δικό σου αύριο. Έχεις μάθει χάνεις, να απογοητεύεσαι, να πέφτεις, να σηκώνεσαι, να δοκιμάζεις, να κατακτάς, να κερδίζεις, να προχωράς. Η φύση, η τροφή σου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, σου δίνει τη μισή δύναμη για να τα καταφέρεις, το μυαλό και η καρδιά σου την άλλη μισή. Και δεν σταματάς να παλεύεις για να δώσεις σώμα και σχήμα στο όραμά σου. 

  Όπως προσπαθεί καθημερινά στο γήπεδο του τένις ο 18χρονος Αλέξανδρος Σκορίλας 18 ετών, Επικεφαλής Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών…

  Όπως προσπαθεί στο δικό του "γήπεδο" ο Χάρης Ιωάννου, Μηχανικός Υπολογιστών, Εφευρέτης και νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας, μόλις 22 ετών…

  Όπως προσπαθεί ο μικρός στα χρόνια αλλά μεγάλος στο ταλέντο Στέλιος Κερασίδης 5,5 ετών, με 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς και η αδάμαστη Γλυκερία Σκάρκου 12 ετών, που κατέχει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας….

  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι δίπλα σου σε κάθε σου δυνατή προσπάθεια για το αδύνατο. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ