Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 01-Δεκ-2017 07:32

  Έμπρακτη στήριξη στους Έλληνες αθλητές

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Οι 4 νέοι Έλληνες αθλητές έχουν στόχο τους το Τόκυο 2020. 

  Θετικός ήταν ο απολογισμός της πρώτης χρονιά της ΑΜΚΕ "Charity4U- Αθλητισμός για Όλους", που έχει θέσει ως στόχο να στηρίζει έμπρακτα αθλητές. Κατά την πρώτη χρονιά, το Charity4U στηρίζει 4 νέους Έλληνες πρωταθλητές στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τα όνειρά τους μέσω της συμμετοχής τους σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, με τελικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Οι αθλητές αυτοί είναι οι: Νίκος Παπαγγελής (18 ετών), ποδηλάτης για άτομα με αναπηρία, Κατερίνα Διβάρη (17 ετών), παγκόσμια πρωταθλήτρια νέων στην ιστιοπλοΐα – κατηγορία RSX καθώς και οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Τραμπολίνο, Μάριος Γράψας (21 ετών) και Κωνσταντίνος Γράψας (18 ετών).

  Μέσα από μια σειρά επιτυχημένων αθλητικών δρώμενων, το Charity4U στηρίζει οικονομικά τους νέους Έλληνες πρωταθλητές, καλύπτοντας σημαντικό μέρος των εξόδων προετοιμασίας και συμμετοχής τους σε διεθνείς διοργανώσεις. Επιπλέον, τους παρέχει συμβουλές σε επίπεδο αθλητικής τεχνογνωσίας, εγκαταστάσεων και γενικότερης προβολής τους. Μεταξύ των διοργανώσεων που αξίζει να αναφερθούν και που συμβάλουν σημαντικά στην στήριξη των νέων αθλητών συγκαταλέγονται το Twilight Charity4U Run και ο αγώνας δρόμου 3 χλμ. στο Spetsathlon, η δράση της κολυμβητικής ομάδας της Pastra Cretonaxiosa, που συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες και κολύμπησε φέτος τη διαδρομή Κύθηρα-Αντικύθηρα, το Bridge Experience, το διήμερο αθλητικό event στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου καθώς και το Swim Around Spetses, ο περίπλους του νησιού των Σπετσών που διοργανώνεται από την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon. 

  Το εγχείρημα της στήριξης των Ελλήνων αθλητών στηρίζουν επίσης η Εθνική Τράπεζα, μέσω του προγράμματος crowdfunding για την οικονομία και την κοινωνία  "Act4Greece", και ο Όμιλος Yes Hotels, στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ