Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Μαρ-2019 23:59

  Είστε μόνος; Τώρα είναι η εποχή να κάνετε νέες γνωριμίες!

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου


  Όσο κι αν οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου είναι το καλοκαίρι, οι μήνες που τώρα διανύουμε φαίνεται να επηρεάζουν αποτελεσματικότερα την ερωτική μας ζωή. Και ίσως όχι τυχαία. Έχοντας μόλις αφήσει πίσω μας τα κρύα, την απομόνωση και τη μελαγχολία του χειμώνα, η βελτίωση του καιρού και μόνο ενισχύει τη διάθεση και την εξωστρέφειά μας, πυροδοτώντας ταυτόχρονα μια τάση φυγής από τα μέχρι τώρα δεδομένα, είτε μιλάμε για την καθημερινή μας ρουτίνα είτε για το ερωτικό μας status.

  Γιατί η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες;
  Έχουμε καλύτερη διάθεση 
  Η μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας, με την αυξημένη ηλιοφάνεια αλλά και οι καλύτερες καιρικές συνθήκες, μας φτιάχνουν τη διάθεση. Και η καλύτερη διάθεση μας κάνει πιο ανοιχτούς σε νέες γνωριμίες και στην ιδέα μιας καινούργιας σχέσης. 

  Η φύση μας επηρεάζει
  Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά η έξαρση της ανοιξιάτικης φύσης επηρεάζει τη διάθεσή μας και μας προδιαθέτει ερωτικά. Η συσχέτιση αυτή, μάλιστα, υποστηρίζεται και επιστημονικά. Σύμφωνα με τη σύμβουλο σχέσεων, Sarah Patt, αν αισθανόμαστε αποφασισμένοι για να βρούμε σύντροφο, η βιολογία αυτή την περίοδο είναι στο πλευρό μας. "Η άνοιξη είναι η εποχή που τα ζώα μπαίνουν σε διαδικασία αναπαραγωγής. Πρόκειται για μία βιολογική παρόρμηση που συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια". Και επειδή ο άνθρωπος είναι -μεταξύ πολλών άλλων- ένα πολύ εξελιγμένο είδος θηλαστικού, προφανώς ανταποκρίνεται και εκείνος στο κάλεσμα της φύσης.

  Είμαστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα
  Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα -που μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολος αν δεν έχουμε σύντροφο- η άνοιξη σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, κυριολεκτικά και μεταφορικά. "Χρησιμοποιήστε το αίσθημα της μετάβασης σε μια νέα εποχή για ν' αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να κάνετε νέα πράγματα", σημειώνει η Sarah Patt.

  Πηγή: Askmen

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Εφημερίες Φαρμακείων
  Εφημερίες Νοσοκομείων

  Επιμέλεια ύλης

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ