Του Παναγιώτη Στάθη ;
Η πρώτη ποινική δίωξη για τα "θαλασσοδάνεια" της Αγροτικής Τράπεζας ασκήθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς σε βάρος ; 27 υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας και επιχειρηματιών για την περίοδο προεδρίας 2007-11 των Δημ. Μηλιάκου και Θ. Πανταλάκη και αφορά 52 εκατομμύρια ευρώ σε έμπορο κρέατος στη Βοιωτία. Η εισαγγελία Διαφθοράς που διενεργεί ελέγχους για τα επίμαχα δάνεια, ολοκλήρωσε την πρώτη δικογραφία και χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο επισφαλές με αποτέλεσμα να...
Συνεχης ενημερωση
Δε πειράζει ρε για 52 ψωροεκατομύρια !
Η ανακεφαλαιοποίηση νάναι καλά .
και τα κορόιδα των φορολογουμένων που θα τη πληρώσουν
- onlineΦΑΝΤΟΜΑΣ(BAN)
μέχρι ιδιοκτήτες ΜΜΕ
Ανοιγει ο ασκός του Αιόλου.
Άντε να δούμε τι θα δούμε...
Τα ¨¨δανειᨨ αυτα βεβαια, δεν τα πήρε ο κος Πειραιώς , τα φορτώθηκε η ΤτΕ, δηλαδη
ΕΣΥ και εγω
Ο κρεοπώλης αδελφός του τέως νομάρχη πειραιά Μιχα , αρχιπασόκου βέβαια
Ο κρεοπώλης αδελφός του τέως νομάρχη πειραιά Μιχα , αρχιπασόκου βέβαια
αν το παραπάνω ισχύει, αυτό αποτελεί την πραγματική είδηση ...
Το να έρχεται ο δικαστικός και να κάνει τον παντογνώστη αφού ξέρει την κατάληξη του δανείου ...είναι ε'ιδηση για τρέλα όχι για δάνειο - κι όλοι της πραγματικής οικονομίας θα βρεθούν φυλακή ...γιατί όλο κα κάτι θα πάει στραβά στον κόσμο των μη-σφραγιδιάριδων ...
Αλλά όχι αν το πράγμα είναιι σάπιο από την πρώτη μέρα ...
- Τελευταία επεξεργασία: 20/11/2015 13:37
- onlinePelasgos(BAN)
Μέσα ρε λαμόγια.Όλοι μέσα.
Κοπρίτες.
Επιτέλους! Μεγάλη μπόχα αυτός ο Μηλιάκος
Αναρωτιέμαι αν θα ελεγχθούν καθόλου τα θαλασσοδάνεια "ηγέτη" ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αθήνα που φοράει πράσινα.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως ένας έμπορος κρέατος παίρνει 52 μύρια δάνειο;
Με ποια λογική ρε πστη μου;
52 μυρια δάνειο δεν παίρνει ούτε η γαμημένη google..
Φαντάσου τι έχει γίνει με άλλους...
Φαντάσου πόσα θαλασσοδάνεια δεν γνωρίζουμε στις υπόλοιπες "συστημικές" ..
Εμ έτσι μαζεύεται ο λογαριασμός...
Πλήρωνε φόρους αρχικοροϊδάρα του ελέους παπάρα νεοέλληνα,βησιγότθε των βαλκανίων..
Λάθος ο χαρακτηρισμός ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ για τα εν λόγω δάνεια:
Σύμφωνα με το Βικιλεξικο,
" επισφαλής
- Τελευταία επεξεργασία: 20/11/2015 16:12