Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 07-Δεκ-2017 11:45

  Ανοδικά το δολάριο, νέο ρεκόρ για το Bitcoin - στο 1300% τα κέρδη του το 2017

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ανοδικά το δολάριο, νέο ρεκόρ για το Bitcoin - στο 1300% τα κέρδη του το 2017

  Το δολάριο σημειώνει άνοδο σήμερα, ανακάμπτοντας ελαφρώς από τις απώλειες των προηγούμενων ημερών έναντι του γεν, λαμβάνοντας ώθηση από τις ενδείξεις ότι η όρεξη των επενδυτών για ρίσκο βελτιώνεται και πάλι λόγω της αισιοδοξία για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή το Bitcoin χτυπά νέα ρεκόρ, αν και η αρχική του άνοδος περιορίστηκε.

  Το δολάριο κινείται 0,1% υψηλότερα στο 112,380 έναντι του γεν μετά από πτώση κατά 0,25% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Το δολάριο είχε υποχωρήσει έναντι του γεν, αφού ο Πρόεδρος Donald Trump αναγνώρισε την Τετάρτη την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, απειλώντας τις ειρηνευτικές προσπάθειες στη Μέση Ανατολή.

  Το νόμισμα των ΗΠΑ αυξήθηκε σε υψηλά δύο εβδομάδων έναντι ενός καλαθιού έξι σημαντικών νομισμάτων, καθώς η αισιοδοξία για την πρόοδο στην φορολογική μεταρρύθμιση των ΗΠΑ ενισχύθηκε. Τα πολύ θετικά στοιχεία για την απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη παρείχαν επίσης υποστήριξη. 

  Ο δείκτης δολαρίου διαπραγματεύεται στις 93.543 μονάδες μετά την άνοδο στις 93.650 μονάδες κατά τη διάρκεια της νύχτας, το υψηλότερο επίπεδο από τις 22 Νοεμβρίου.

  Το ευρώ σταθεροποιείται στα 1,1803 δολάρια, αφού υποχώρησε 0,25% χθες, σε χαμηλό δύο εβδομάδων και το 1,1780.

  Το Bitcoin συνεχίζει τις έντονες διακυμάνσεις σημειώνοντας άνοδο στο 3,5% στο νέο ρεκόρ των 14.199 δολαρίων στο Bitstamp, φέρνοντας τα κέρδη από τις αρχές του έτους στο 40%. Αργότερα ωστόσο, στις ασιατικές συναλλαγές, το κρυπτονόμισμα υποχώρησε στα 13.960 δολάρια.

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Bitcoin ξεκίνησε το έτος κάτω από τα 1.000 δολάρια και από τότε έχει εκτιναχθεί κατά 1.300%.
  ΠΗΓΗ: iForex

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων