Συνεχης ενημερωση

  00:05 23/05

  Ευ. Λιακόπουλος (BSS): Είναι η κατάλληλη στιγμή οι επιχειρήσεις να κάνουν το άλμα προς το μέλλον

  "Δεν είχαμε ποτέ άλλοτε τόσα πολλά εργαλεία ανάπτυξης, ούτε τόσο θετικό κλίμα για επενδύσεις. Πρέπει να κινητοποιηθούμε άμεσα" εκτιμά ο Ευ. Λιακόπουλος CEO & Founder της BSS.

  00:05 16/05

  Ράνια Πατσιοπούλου (SKF Hellas): Οι τάσεις της αγοράς δημιουργούν την ανάγκη για ανάπτυξη νέων λύσεων

  Προτεραιότητα στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των διαφόρων business units σε τοπικό επίπεδο δίνει η SKF Hellas, όπως αναφέρει η Ράνια Πατσιοπούλου Managing Director της εταιρείας.

  00:05 02/05

  Δ. Αναγνωστάκης (Boehringer Ingelheim): Στόχος μας να σπάσουμε το φράγμα του €1 δισ. στις εξαγωγές

  Το επενδυτικό πρόγραμμα της Boehringer Ingelheim Ελλάς συνεχίζεται όπως είχε σχεδιαστεί, αναφέρει ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

  01:40 18/04

  Αν. Σπανίδης (Generation Y): Πρέπει να λέμε όχι στην αδράνεια και να μην εφησυχάζουμε ποτέ

  Πρό(σ)κληση για κάθε επιτυχημένη ομάδα, είναι ο σεβασμός της διαφορετικής κουλτούρας και των ιδιαιτεροτήτων των αγορών, καθώς και των ποικίλων πολιτισμικών αναφορών που τις επηρεάζουν εκτιμά ο κ....

  00:11 11/04

  Στ. Κατσικάδης (Lamda Flisvos Marina): Πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης η Μαρίνα Φλοίσβου

  Στην αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών, μετατρέποντας τη ταυτόχρονα στην πρώτη "πράσινη" μαρίνα της χώρας προχωρά η διοίκηση της Μαρίνα Φλοίσβου, όπως αναφέρει ο CEO της LAMDA Flisvos Marina,...

  00:05 04/04

  Ελ. Στυλιανού (RSM Greece): Πολυμορφία και συμπερίληψη απαραίτητα στα ΔΣ των εταιρειών

  Ο ρόλος του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου έχουν καταλυτική σημασία ώστε να ενσωματώσουν τις αρχές της πολυμορφίας και της συμπερίληψης στην εταιρική στρατηγική, τις πολιτικές και την...

  00:10 28/03

  Π. Λουκόπουλος (Signify Hellas): O CEO πρέπει να δίνει ευκαιρίες και τα στελέχη να τις εκμεταλλεύονται

  Εάν υπάρχει μια αποστολή που ένας ή μια CEO δεν μπορεί να τη δώσει σε κάποιον άλλον να την κάνει για αυτόν ή αυτήν, είναι η προσέλκυση και ανάπτυξη των στελεχών της επιχείρησης, τονίζει ο Δρ....

  00:27 21/03

  Κ. Οικονόμου (Marine Tours): Αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις ο κλάδος των επαγγελματικών ταξιδιών

  Οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί καλούνται να λειτουργήσουν ως σύμβουλοι εν μέσω κρίσης αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, CEO της Marine Tours.

  11:41 16/03

  Κ. Γεράρδος (Πλαίσιο Computers): Το να γίνει κάποιος CEO είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας δρόμου

  Τα 5+1 στοιχεία με τα οποία θα πρέπει να πορεύεται ένας CEO αναπτύσσει ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, CEO της Πλαίσιο Computers.

  01:45 07/03

  Σπ. Πουλίδας (IBM): H πανδημία οδήγησε στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού

  Η τεχνολογική υποδομή ενός οργανισμού επηρεάζει άρρηκτα την ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται μια επιχείρηση σε νέες ευκαιρίες εκτιμά ο κ. Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της...

  10:10 28/02

  Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης (Space Hellas): Στον διεθνή ανταγωνισμό, χρειάζεσαι εξειδικευμένα ταλέντα

  O Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης (CEO της Space Hellas) μιλά για τις τελευταίες επενδύσεις της εταιρείας του, καθώς και τον ρόλο επιταχυντή που έπαιξε η πανδημία στο πεδίο της ψηφιοποίησης.

  00:18 21/02

  Αθ. Ράπτης (Χρυσός Οδηγός): Η πορεία στη ψηφιακή εποχή

  Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της "Χρυσός Οδηγός", Αθανάσιος Ράπτης, μιλάει μεταξύ άλλων για το πώς η πανδημία άλλαξε το εργασιακό μοντέλο.

  00:33 14/02

  Π. Παπάζογλου (ΕΥ Ελλάδος): Ιδιαίτερα σημαντικός ο σταδιακός αναπροσανατολισμός της οικονομίας μας

  Θετικές είναι οι ενδείξεις και για το 2022 για την ελληνική οικονομία, εκτιμά ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος.

  00:05 07/02

  Χρ. Αντωνίου (Daikin): Ο ρόλος του σύγχρονου leader δεν είναι αυτός του μοναχικού "μαέστρου"

  Οι εταιρείες, δεν είναι απρόσωπα σύνολα ανθρώπων, αλλά ζωντανοί οργανισμοί που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, κουλτούρα και αξίες εκτιμά η κα Χριστίνα Αντωνίου Managing Partner της Daikin.

  00:36 31/01

  Σ. Ράπτης (Schneider Electric): Ένας θαυμαστός ηλεκτρικός και ψηφιακός κόσμος ανοίγεται μπροστά μας

  Ένας πιο ηλεκτρικός και ψηφιακός κόσμος είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης εκτιμά ο κ. Σπύρος Ράπτης General Manager της Schneider Electric.

  00:06 24/01

  Κ. Κωνσταντινόπουλος (Coffee Island): Ο σύγχρονος CEO πρέπει να έχει ενσυναίσθηση

  Αντίδοτο σε μία περίοδο ευρύτερης κρίσης της εφοδιαστικής αλυσίδας αποτελούν για την Coffee Island οι απευθείας συμφωνίες που διατηρεί με μικρές φάρμες παραγωγής καφέ, σύμφωνα με τον CEO Κ....

  00:05 17/01

  Χριστίνα Αλεβίζου (FedEx): Το μέλλον μας χτυπάει την πόρτα

  Οι παραδόσεις με drones και ρομπότ μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο φανταζόμαστε, εκτιμά Χριστίνα Αλεβίζου διευθύνουσα σύμβουλος της FedEx Express.

  00:05 10/01

  Ν. Κωστάρας (IQVIA): Μεγάλες ευκαιρίες για την Ελλάδα στον χώρο των κλινικών δοκιμών

  Στις μεγάλες ευκαιρίες που υπάρχουν για τη χώρα μας στον χώρο των κλινικών δοκιμών αναφέρεται ο κ. Νίκος Κωστάρας, γενικός διευθυντής της IQVIA, Ελλάδας.

  27/12 2021

  Αλ. Αθανασούλας (STIRIXIS Group): Πώς είναι ο ιδανικός εργασιακός χώρος

  Τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στους χώρους εργασίας αναλύει ο κ. Αλ. Αθανασούλας CEO του STIRIXIS Group ο οποίος παράλληλα εξηγεί πώς είναι ο "ιδανικός εργασιακός χώρος".

  20/12 2021

  Γεράσιμος Τζέης (Atradius): Έρχεται αύξηση πτωχεύσεων το 2022

  Οι καθυστερήσεις πληρωμών και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν ήδη αρχίσει να αυξάνονται, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του κορυφαίου οργανισμού ασφάλισης πιστώσεων και leader στην ελληνική αγορά,...