Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 18-Ιουν-2019 10:29

  Ο Elon Musk συνεχίζει τις παράξενες αναρτήσεις στο Twitter

  Ο Elon Musk συνεχίζει τις παράξενες αναρτήσεις στο Twitter
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Rachel Sandler

  Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη αντιμέτωπος με μήνυση για δυσφήμιση αλλά και με καταδίκη από τις ομοσπονδιακές αρχές για ανάρμοστη χρήση του Twitter, ο Musk επιμένει στις παράξενες αναρτήσεις και εξακολουθεί να μπερδεύει το κοινό.

  -Σε σχόλιά του στο Twitter, που έχουν πλέον διαγραφεί, ο Musk αρνήθηκε να ονοματίσει έναν καλλιτέχνη, το έργο του οποίου ανάρτησε στο λογαριασμό του το Σαββατοκύριακο -παρά το γεγονός ότι του το ζήτησαν πολλοί χρήστες. Ο Musk απάντησε: "Εύχομαι ο κόσμος να σταματούσε να ονοματίζει τους καλλιτέχνες στο twitter όταν οποιοσδήποτε βλάκας μπορεί να ανακαλύψει ποιος ήταν ο καλλιτέχνης μέσα σε δευτερόλεπτα. Καταστρέφεται το μέσο ", έγραψε.

  -Την Ημέρα του Πατέρα, ο Musk άλλαξε το όνομα του στο Twitter σε "Daddy DotCom".

  -Στη συνέχεια, την Κυριακή το βράδυ, ο Musk τουίταρε, "Μόλις διέγραψα τον λογαριασμό μου στο Twitter", παρόλο που ο λογαριασμός εξακολουθεί να είναι ενεργός. Δεν έχει ξαναγράψει κάτι άλλο έκτοτε.
   


  Η Tesla δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό. Δεν είναι σαφές εάν ο Musk διαγράφει πράγματι τον λογαριασμό του.

  Τα προβλήματα του Musk με το Twitter: Η περίεργη σειρά από tweets κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έρχεται μήνες μετά το διακανονισμό που πέτυχε ο Musk με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το διαβόητο tweet "η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε", όπου δήλωνε ότι θα βγάλει την Tesla από το χρηματιστήριο στα 420 δολάρια ανά μετοχή.

  Μέρος αυτού του διακανονισμού προέβλεπε ότι ο Musk πρέπει να λαμβάνει προηγουμένως έγκριση από δικηγόρο, προτού κάνει οποιαδήποτε ανάρτηση στυο Twitter σχετικά με την Tesla. Ο Musk προχώρησε επίσης σε διακανονισμό με την SEC για παραβίαση αυτής της αρχικής συμφωνίας με ένα tweet του Φεβρουαρίου που ανέφερε ανακριβή νούμερα για την παραγωγή της Tesla.

  Εκτός από τα νομικά του προβλήματα με την SEC, ο Musk κατηγορείται για δυσφήμιση μετά από ανάρτηση στην οποία χαρακτήριζε παιδόφιλο έναν Βρετανό δύτη που συμμετείχε στην πρόσφατη διάσωση παιδιών σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  163,4 δισ. $

  -1.408,4 εκ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  103,2 δισ. $

  -539,6 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  103,1 δισ. $

  -665,6 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  81,9 δισ. $

  -1.990,2 εκ. $

  Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  74,9 δισ. $

  -742,2 εκ. $