Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 23-Φεβ-2019 15:42

  Τρία σημάδια ανόδου για τα Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin

  Τρία σημάδια ανόδου για τα Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Panos Mourdoukoutas

  Τα Bitcoin, Ethereum, Litecoin και EOS κατέγραψαν ένα ξαφνικό ράλι τις τελευταίες επτά ημέρες. Το Bitcoin κατέγραψε άνοδο 9,84%, το Ethereum 21,24%, το Litecoin 23,13%, ενώ το EOS 35,72%.

  Αυτά είναι οπωσδήποτε καλά νέα για όσους έχουν επενδύσει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

  Και υπάρχουν ορισμένα σημάδια πως αυτό το ράλι μπορεί να είναι βιώσιμο. Ένα από αυτά είναι η "ευρύτητα". Δηλαδή το ράλι επεκτάθηκε σε όλη την αλυσίδα των ψηφιακών νομισμάτων. Μόνο επτά από τα εκατό κρυπτονομίσματα κατέγραψαν πτώση τις τελευταίες επτά ημέρες.

  Αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς, αποτελεί επιβεβαίωση πως το ράλι ανόδου έχει δυναμική. Υποδηλώνει, μάλιστα, ότι νέο χρήμα έχει διατεθεί σε όλη την αγορά, σε αντίθεση με τη μεταφορά από νόμισμα σε νόμισμα όπως συνέβαινε.

  "Το ενδιαφέρον είναι πως αυτό το ράλι προέρχεται από τα πλέον σταθερά νομίσματα", σημειώνει ο Michael Noel, διευθύνων σύμβουλος της Blockchain Consultants. 

  Παράλληλα, αυξάνεται η αποδοχή του Bitcoin από θεσμικούς επενδυτές, σύμφωνα με τον Jeff Ramson, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της PCG Advisory. "Κάθε ημέρα μαθαίνουμε για οργανισμούς, τράπεζες και funds που επενδύουν στα κρυπτονομίσματα και στην τεχνολογία του blockchain, και το Bitcoin πιστεύω ότι είναι η πρώτη επιλογή για όσους θέλουν να εκτεθούν σε αυτή την αγορά", λέει ο Ramson.

  Ένα παράδειγμα αυτής της κατάστασης είναι τα νέα πως η JP Morgan υιοθετεί το δικό της κρυπτονόμισμα. "Αν και αυτό δεν έχει άμεση σχέση με την τιμή του Bitcoin, στην πραγματικότητα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες που θα βοηθήσουν την τιμή του νομίσματος. Πιστεύω πως αυτή η αποδοχή θα βοηθήσει τα κρυπτονομίσματα να διατηρήσουν τη σταθερότητά τους σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα", προσθέτει ο Ramson.

  Με την προϋπόθεση, όμως, το Bitcoin να σπάσει τα επίπεδα των 4.000 και 4.800 δολαρίων, επισημαίνει ο Henry James Fincross, CEO & CSO της International Deputy.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  111,8 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  105,6 δισ. $

  -20,0 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  96,1 δισ. $

  -1.787,1 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  82,5 δισ. $

  Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  70,5 δισ. $