Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 23-Σεπ-2018 14:21

  Το λειτουργικό iOS 12 της Apple έχει ένα σοβαρό πρόβλημα

  Το λειτουργικό iOS 12 της Apple έχει ένα σοβαρό πρόβλημα
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Gordon Kelly

  Το iOS 12 είναι σημαντικό για την Apple. Επικεντρώνεται στην απόδοση και σταθερότητα μετά από πολλά προβλήματα που εμφάνισαν οι παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Στον οδηγό για την αναβάθμιση του iOS 12 που δημοσίευσα, είχα σημειώσει τα πολύ πετυχημένα χαρακτηριστικά του, αλλά προειδοποίησα τους χρήστες να περιμένουν μία εβδομάδα σε περίπτωση που ανακύψει κάποιο πρόβλημα. Ελπίζω να είχατε ακολουθήσει τη συμβουλή μου...

  Όπως σημείωσε η σελίδα DPreview, ένας μεγάλος αριθμός κατόχων του iPhone (ειδικά του iPhone X) ανέφερε ότι το νέο iOS 12 μειώνει την ποιότητα της εικόνας. Αυτοί οι χρήστες έκαναν λόγο για μειωμένα επίπεδα αντίθεσης, ασταθή χρώματα, καθώς και για σκιές. Και αυτό έχει μια σοβαρή παρενέργεια.

  Τα παράπονα για το εν λόγω θέμα εξαπλώθηκαν με ταχύτατους ρυθμούς σε πλατφόρμες επικοινωνίας και φόρουμ όπως το Reddit και το MacRumors, εκτός των αναρτήσεων στο Twitter. Όπως ένας χρήστης εξήγησε:

  "Η τεχνολογίας OLED οθόνη του iPhone X έχει υπέροχα χρώματα και αντίθεση με το iOS 11. Μετά την αναβάθμιση σε iOS 2, τα χρώματα και η αντίθεση καταστράφηκαν".

  Ενώ τα περισσότερα σχόλια ήταν γεμάτα θυμό, σύγχυση και συνωμοσία, η γενική αίσθηση επικεντρώνεται στην άποψη ενός χρήστη του MacRumors, σύμφωνα με τον οποίο "η οθόνη με το iOS 12 δεν φαίνεται να έχει καλιμπραριστεί (βαθμονομηθεί) σωστά". 

  Και τι σημαίνει κακή βαθμονόμηση; Επειδή οι περισσότεροι από εμάς λαμβάνουμε φωτογραφίες με το κινητό μας, τις βλέπουμε στη συσκευή μας και τις επεξεργαζόμαστε σε αυτό το περιβάλλον, αν δεν υπάρχει βαθμονόμηση, το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. 

  Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα υπήρχε στις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 12 (beta), κάτι που σημαίνει ότι ίσως το πρόβλημα να υπήρχε αλλά να μην αντιμετωπίστηκε προτού δοθεί στους χρήστες η τελική έκδοση.

  Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν... Εάν δεν έχετε κατεβάσει το νέο λειτουργικό, περιμένετε. Συνήθως, εντός εβδομάδων, η Apple λανσάρει βελτιώσεις με διορθωμένα προβλήματα. Εάν, όμως, το έχετε κατεβάσει, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις φωτογραφίες σας.

  Η Apple πρέπει να βγάλει γρήγορα update του iOS 12 γιατί είναι κρίμα να αμαυρώνεται η εικόνα ενός λειτουργικού με τόσο πολλά δυνατά στοιχεία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  110,2 δισ. $

  +1.783,0 εκ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  105,7 δισ. $

  +417,0 εκ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  100,6 δισ. $

  +341,7 εκ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  82,6 δισ. $

  +679,6 εκ. $

  Mark Zuckerberg

  Mark Zuckerberg

  70,1 δισ. $

  +2.038,3 εκ. $