Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Νοε-2017 15:14

  Forbes: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 196.165 δολάρια!

  Forbes: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 196.165 δολάρια!
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Panos Mourdoukoutas

  Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η τιμή του Bitcoin πριν αρχίσει να πουλάει ο μέσος επενδυτής του ψηφιακού νομίσματος; Πολύ ψηλά, στα 196.165 δολάρια, ήτοι περίπου 30 φορές την τρέχουσα αξία του ψηφιακού νομίσματος.

  Αυτό προκύπτει από την τελευταία έκθεση της LendEDU ανάμεσα σε επενδυτές Bitcoin. "Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο αριθμός αυτός είναι πραγματικός με βάση τα στοιχεία της δημοσκόπησης", δήλωσε ο Michael Brown Research, αναλυτής της LendEDU.

  Σημειώνεται ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 564 Αμερικανούς που έχουν επενδύσει στο Bitcoin. Πρόκειται για ένα πολύ μικρό δείγμα και για αυτό τα ευρήματα της έρευνας πρέπει να ερμηνεύονται με εξαιρετική προσοχή.

  Τι θα χρειαστεί για να επιτευχθεί αυτή η τιμή; Ένας κόσμος όπου το Bitcoin, το "νόμισμα του λαού", θα αντικαταστήσει σταδιακά τα εθνικά νομίσματα στις καθημερινές συναλλαγές, με τη βοήθεια της νέας γενιάς καταναλωτών που είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. "Αυτοί οι επενδυτές θα μπορούσαν να οραματιστούν το Bitcoin σε αυτά τα επίπεδα με τη βοήθεια του χρόνου και των νεότερων καταναλωτών που αναπτύσσουν μεγαλύτερη σχέση με τα εικονικά νομίσματα, και συγκεκριμένα Bitcoin", προσθέτει ο Brown.

  Αυτός ο ψηφιακός κόσμος, με τη σειρά του, θα προσελκύσει και παλιούς επενδυτές, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα μυηθεί στον κόσμο και τις προοπτικές του Bitcoin."Όπως συμβαίνει σήμερα, αν και η τιμή των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται ραγδαία, πολλοί από τους παλιούς, μεγάλους επενδυτές είναι ακόμα διστακτικοί ως προς το Bitcoin και πιστεύουν ότι θα καταρρεύσει", δήλωσε ο Brown, ενώ συνέχισε λέγοντας "Φανταστείτε μόνο όταν οι νεότεροι Αμερικανοί αποκτήσουν μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη και προσπαθήσουν να φέρουν το Bitcoin στο προσκήνιο της οικονομίας των ΗΠΑ. Σε αυτό το σημείο, η τιμή του Bitcoin θα εκτοξευτεί στα ύψη".

  Πόσο καιρό θα πάρει αυτό; Ίσως, μια γενιά. "Το άλμα από τα υφιστάμενα επίπεδα των 7.237,06 δολαρίων σε επίπεδα κοντά στα 196.165 δολάρια θα πρέπει να περιλαμβάνει μια μεταφορά οικονομικής δύναμης από την μια γενιά στην άλλη, που σημαίνει ότι οι νέοι καταναλωτές θα χρειαστούν χρόνο για να χτίσουν τον πλούτο τους και να εδραιώσουν την παρουσία τους στην οικονομία των ΗΠΑ για να καταστήσουν το Bitcoin mainstream επένδυση, πολύ περισσότερο από ότι είναι σήμερα".

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  Forbes 100+ The Greek List

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Jeff Bezos

  Jeff Bezos

  109,7 δισ. $

  Bill Gates

  Bill Gates

  105,7 δισ. $

  Bernard Arnault

  Bernard Arnault

  100,2 δισ. $

  Warren Buffett

  Warren Buffett

  82,4 δισ. $

  Amancio Ortega

  Amancio Ortega

  70,6 δισ. $