Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 01-Ιουλ-2018 18:48

  WIND: Τα ακριτικά νησιά στον πυρήνα των δράσεων ΕΚΕ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με μήνυμα "Ερχόμαστε Κοντά", η WIND κάνει πράξη τη διαχρονική της δέσμευση –ως πάροχος υψηλής τεχνολογίας– για ισότιμη πρόσβαση όλων των Ελλήνων στις απεριόριστες δυνατότητες της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών. Με τον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών της και την επέκταση του δικτύου 4G, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό όλης της χώρας. Ταυτόχρονα, φανερώνει το κοινωνικό της πρόσωπο, με τα ακριτικά νησιά να βρίσκονται στον πυρήνα της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί.

  Από τα τέλη του 2015 η WIND "υιοθετεί" τηλεπικοινωνιακά μικρά νησιά, απομακρυσμένα –όχι απαραίτητα γεωγραφικά, αλλά με συγκοινωνιακή πρόσβαση εξαιρετικά δύσκολη, ιδιαίτερα τους μήνες του χειμώνα, όπου το πλοίο πιάνει λιμάνι μία ή δύο φορές την εβδομάδα–, τα οποία στερούνταν σύγχρονων ψηφιακών υποδομών.

  Στηρίζοντας τις προσπάθειες των λιγοστών κατοίκων να αναζωογονήσουν τον τόπο τους και να αναδείξουν τις δυνατότητές του, χωρίς να αισθάνονται "αποκομμένοι" από τον υπόλοιπο κόσμο, η WIND, τοποθετώντας σύγχρονες state of the art υποδομές 4G, γεφυρώνει κάθε φυσικό εμπόδιο και προσφέρει δωρεάν επικοινωνία σε όλους τους μόνιμους κατοίκους για έναν ολόκληρο χρόνο, απεριόριστη πρόσβαση στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο μαζί με μια αξεπέραστη εμπειρία για όλους. 

  Για να ζήσουν τη δύναμη της επικοινωνίας, όλοι οι ενήλικες κάτοικοι των νησιών έλαβαν δώρο smartphones, όλοι οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου έλαβαν smartphones και laptops, ενώ όλοι οι μαθητές Δημοτικού έλαβαν laptops με δωρεάν σύνδεση στο Internet μέσω της υπηρεσίας Simplify on the Go.

  Ανάφη, Σίκινος και Άη Στράτης είναι οι τρεις σταθμοί και το ταξίδι συνεχίζεται. Το πρόγραμμα "Ερχόμαστε Κοντά" είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND, η οποία απευθύνεται τόσο στους ανθρώπους ως αυτόνομες μονάδες όσο και ευρύτερα στην κοινωνία ως σύνολο. Είναι μια υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική, που δεν αποτελεί μια απλή επιλογή ή μια συμβατική υποχρέωση της εταιρείας, αλλά περισσότερο μια προτεραιότητα ενταγμένη στην ευρύτερη στρατηγική, μέρος του DNΑ της. 

  w

  Για τις δράσεις της απέναντι στην κοινωνία, η WIND κατατάχθηκε για ακόμα μία χρονιά στην πλατινένια βαθμίδα στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). 

  Αυτή ήταν η πέμπτη χρονιά που συμμετείχε στην εξαιρετικά χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης CRI, διανύοντας μια πορεία σημαντικής και συστηματικής εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή δέσμευσή της στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων