Intracom Defense: Σύμβαση με Northrop Grumman ύψους $17,9 εκατ.
Δευτέρα, 31-Μαϊ-2010 09:36
Σύμβαση-πλαίσιο ύψους 17,9 εκατ. δολαρίων ανέθεσε στην Intracom Defense Electronics η Northrop Grumman. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση αφορά την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.
Για την υλοποίηση της σύμβασης έχουν ήδη δοθεί παραγγελίες ύψους 8,8 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ.
Η ανάθεση της σύμβασης-πλαισίου έχει ισχύ μέχρι το 2012 και αποτελεί επέκταση σύμβασης, με την εταιρία Northrop Grumman, βάσει της οποίας η Intracom Defense Electronics κατασκεύασε ηλεκτρονικά συγκροτήματα του ραντάρ των F-16.
«Η ανάθεση καταδεικνύει ότι διεθνείς κατασκευαστές ηλεκτρονικών συστημάτων, ηγέτες στον χώρο της άμυνας, αναγνωρίζουν την Intracom Defense Electronics ως αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή υψηλής ποιότητας αεροπορικών ηλεκτρονικών συστημάτων τόσο για το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας όσο και για τη διεθνή αγορά" δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.