Hellas OnLine: Στα €11,2 εκατ. τα Ebitda α΄τριμήνου

Τρίτη, 25-Μαϊ-2010 17:51

Αύξηση της λειτουργικής κερδοφορίας και ενίσχυση του κύκλου εργασιών παρουσίασε το πρώτο τρίμηνο του 2010 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους η Hellas OnLine.
 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση τα Ebitda αυξήθηκαν στα 11,2 εκατ. ευρώ από 1,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2009, ενώ ο κύκλος εργασιών σημείωσε άνοδο 49% διαμορφούμενος στα 47,732 εκατ. ευρώ έναντι 31,98 εκατ. ευρώ πέρυσι. Όπως σημειώνεται, η αύξηση των Ebitda προέρχεται κυρίως από την αύξηση του μεικτού περιθωρίου κέρδους και της αποτελεσματικότητας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συνολική LLU πελατειακή βάση της στο τέλος του πρώτου τριμήνου αυξήθηκε κατά 10% σε σχέση με το τέλος του 2009 και ανέρχεται σε 311.856 πελάτες που αντιστοιχούν σε 28,3% μερίδιο αγοράς.

Οι αποσβέσεις ανήλθαν σε 17,8 εκατ. ευρώ έναντι 10,1 εκατ. ευρώ, λόγω της αύξση των επενδύσεων, οι οποίες έφτασαν τα 14,3 εκατ. ευρώ, επηρεάζοντας τις ζημιές προ φόρων που διαμορφώθηκαν σε 9,3 εκατ. ευρώ έναντι 11,8 εκατ. ευρώ πέρυσι.

*Δείτε τα αποτελέσματα α΄τριμήνου της Hellas OnLine στη στήλη "Σχετικά αρχεία".