Geniki Bank: Προνομιακή προθεσμιακή κατάθεση

Τρίτη, 25-Μαϊ-2010 12:14

Η Geniki Bank προσφέρει 9μηνη προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο 4,6%* για το σύνολο της περιόδου. Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Geniki Bank προτείνει εξαιρετικά υψηλά επιτόκια, για νέα κεφάλαια, στις προθεσμιακές καταθέσεις 12μηνης διάρκειας, που φτάνουν έως και 6,25%** ενώ στις προθεσμιακές καταθέσεις 6μηνης διάρκειας το επιτόκιο φτάνει έως και 4,25%***.

Με τις  6μηνες και 12μηνες προθεσμιακές καταθέσεις της GENIKI Bank ο πελάτης απολαμβάνει εκτός από υψηλές αποδόσεις, επιπλέον και:

o Σταδιακά αυξανόμενο επιτόκιο
o Τακτική καταβολή τόκων
o Διαθεσιμότητα των χρημάτων την ημερομηνία καταβολής των τόκων, χωρίς επιβάρυνση.

* Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από €100.000. Η απόδοση των τόκων θα πραγματοποιείται στο τέλος της περιόδου και δεν επιτρέπεται μερική πρόωρη εξόφληση. 

Σε περίπτωση ολικής πρόωρης εξόφλησης, ο πελάτης θα λάβει το αρχικό κεφάλαιο της κατάθεσής του προσαυξημένο κατά το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) που ισχύει κατά την ημερομηνία έναρξης της κατάθεσης (σήμερα 1%) για το χρονικό διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας έναρξης και της ημερομηνίας διακοπής της κατάθεσης. 

**Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από €20.000 και διαμορφώνεται ως εξής: 1,75% το α’ τρίμηνο, 2,00% το β’ τρίμηνο, 3,00% το γ’ τρίμηνο και 6,25% το δ’ τρίμηνο.

***Στους τόκους καταθέσεων επιβάλλεται φόρος 10%. To επιτόκιο προσφέρεται για ποσά από €20.000 και διαμορφώνεται ως εξής: 1,75% το α’ τρίμηνο και 4,25% το β’ τρίμηνο.