Vell Group: Υπογραφή σύμβασης απόκτησης μετοχών με De΄ Longhi
Τρίτη, 25-Μαϊ-2010 11:02
Σε υπογραφή σύμβασης απόκτησης μετοχών και σύμβαση μετόχων με την De΄ Longhi Appliances πρoxώρησε η Vell Group, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο από 16/4/2010 μνημόνιο συνεργασίας (MOU).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα λάβει τις μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του μετοχικού κεφαλαίου της ανώνυμης εταιρείας που θα συσταθεί με μετατροπή της ήδη υφιστάμενης Kenwood Appliances Hellas M.Ε.Π.Ε., το αργότερο εντός δέκα ημερών από την ως άνω μετατροπή.
Η μετατροπή της εταιρείας Kenwood Appliances Hellas M.Ε.Π.Ε. θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός χρονικού διαστήματος έξι μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης. Κατά τα αναφερόμενα στην από 20/4/2010 ανακοίνωση της εταιρείας, η De΄ Longhi Appliances s.r.l. θα εκπληρώσει την υποχρέωσή της για την προκαταβολή στην εταιρεία του ποσού των Ευρώ δύο εκατομμυρίων, εντός δύο εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε αυτή.