Τιτάν: Στις 24/6 η τακτική γενική συνέλευση

Πέμπτη, 28-Μαϊ-2009 17:54

Στις 25 Ιουνίου 2009 ορίστηκε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Τιτάν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι αναλυτικά:

1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2008 μετά των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών και της διάθεσης κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2008.

3. ΄Εγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

4. Σύσταση Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 37 του ν. 3693/2008.

5. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη χρήση 2009 και καθορισμός της αμοιβής τους.

6. Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/20, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους διευθυντές της Εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη διεύθυνση εταιριών του Ομίλου, που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.