Sprider: Νέο σημείο πώλησης στην Σητεία
Πέμπτη, 28-Μαϊ-2009 14:53
Τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην Σητεία της Κρήτης πραγματοποίησε σήμερα η Sprider Stores. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα αυτό αποτελεί το πέμπτο του ομίλου στην Κρήτη.
Με την προσθήκη του ανωτέρω σημείου πώλησης, ο όμιλος έχει πλέον δημιουργήσει έξι νέα καταστήματα εντός του 2009, με το σύνολο της αλυσίδας να αριθμεί εκατόν επτά Sprider Stores σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το Sprider Store Σητείας βρίσκεται επί της οδού Δημοκρατίας, Κουρητών και Ελευθερίας και διαθέτει επιφάνεια πώλησης 1.020 τ.μ., που κατανέμεται σε δύο επίπεδα. Το νέο κατάστημα στην Σητεία προσφέρει την ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων Sprider Stores σε ειδικά χωροθετημένα και σηματοδοτημένα τμήματα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, τα οποία διευκολύνουν τον καταναλωτή να επιλέξει γρήγορα και εύκολα τα προϊόντα που χρειάζεται.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Sprider Stores αποτελεί "τη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας, η οποία προσφέρει Fashion for You ολοκληρωμένες λύσεις ένδυσης και υπόδησης για όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, πάντα σε συνδυασμό με την πιο ανταγωνιστική σχέση τιμής - μόδας - ποιότητας, μέσω ενός ισχυρού δικτύου πωλήσεων, το οποίο αριθμεί σήμερα συνολικά 107 καταστήματα, εκ των οποίων 84 σημεία πώλησης βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε πόλεις κλειδιά ανά την Ελλάδα και 23 καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης και ειδικότερα στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στην Πολωνία, στη F.Y.R.O.M. και στην Κύπρο".