Sprider Stores: Πυρκαγιά στο κατάστημα της Δάφνης
Δευτέρα, 09-Μαρ-2009 16:49
Πυρκαγιά προκλήθηκε μετά από εμπρηστική επίθεση από αγνώστους στο κατάστημα του ομίλου Sprider Stores στην Δάφνη Αττικής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 8 Μαρτίου 2009.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε ήταν η ολική καταστροφή του καταστήματος. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ελληνική δικαιοσύνη.
Όσον αφορά την επίπτωση στα αποτελέσματα και την οικονομική θέση του ομίλου, από την ως άνω καταστροφή, δεν αναμένεται να είναι σημαντική, δεδομένου ότι το Sprider Store Δάφνης συνεισέφερε ποσοστό της τάξης του 1,9% περίπου επί του ενοποιημένου κύκλου εργασιών.
Ο όμιλος με νεότερη ανακοίνωσή του πρόκειται να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική εξέλιξη.