Intralot: Στα 0,11 ευρώ το προμέρισμα
Τρίτη, 14-Οκτ-2008 10:43
Στα 0,11 ευρώ ανά μετοχή προ παρακρατήσεων φόρου, ανέρχεται το ποσό του προμερίσματος που θα διανείμει η Intralot για τη χρήση 2008.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εταιρεία θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία ορισμού των δικαιούχων, την ημερομηνία αποκοπής, την ημερομηνία έναρξης καταβολής του προμερίσματος καθώς και την πληρώτρια τράπεζα.
Σύμφωνα με τις δημοσιοποιήμενες λογιστικές καταστάσεις περιόδου οκταμήνου, η Intralot κατέγραψε σε επίπεδο μητρικής κέρδη της τάξης των 37,1 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών 74,3 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, μειωμένα κατά 50%.
Παράλληλα, η εισηγμένη εμφάνισε κύκλο εργασιών ύψους 123,5 εκατ. ευρώ τους πρώτους οκτώ μήνες του 2008 από 117,5 εκατ. ευρώ πέρυσι.