Μύλοι Λούλη: Στις 26/6 η τακτική γενική συνέλευση
Τρίτη, 03-Ιουν-2008 16:27
Για τις 26 Ιουνίου 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., έχει προγραμματισθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μύλοι Λούλη, στην έδρα της εταιρείας, στο Νομό Μαγνησίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:
1) Υποβολή και έγκριση των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, της εταιρικής χρήσης από 1.1.2007 έως 31.12.2007, έπειτα από ακρόαση και έγκριση των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών.
2) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών - Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση από 1.1.2007 έως 31.12.2007.
3) Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή και αναπληρωματικού για τον έλεγχο των ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, για την εταιρική χρήση από 1.1.2008 έως 31.12.2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4) Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
5) Προέγκριση καταβολής μισθών, εξόδων παραστάσεως και λοιπών αμοιβών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη εταιρική χρήση από 1.1.2008 έως 31.12.2008.
6) Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κατ εφαρμογή του Ν. 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει.
7) Τροποποίηση των άρθρων 6, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 22, 25, 28, 29, 30, 31, 32 του Καταστατικού της Εταιρείας, προκειμένου αυτό να εναρμονισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3604/2007.
8) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Σημειώνεται, ότι στην ανωτέρω τακτική γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα να μετάσχουν όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω τακτική γενική συνέλευση, οφείλουν να δεσμεύσουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της εταιρείας "Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών" (πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών) (αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ.) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (Δήμος Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη) τηλ. 24220-77200) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία που ορίσθηκε για τη συνεδρίαση της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης των μετοχών. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία και τα έγγραφα νομιμοποίησης των τυχόν αντιπροσώπων τους.